Helge Tøndel (til venstre) tar over salgsansvaret for Krone Fleet i Norge, mens Preben Ferre skal lede Krone Norge AS og være ansvarlig for salg.

Ny Krone-forhandler i Norge

Fra januar vil Krone Norge AS ta over salg av Krone-tilhengere og annet utstyr i Norge. 

Publisert Sist oppdatert

Det betyr at Vogn-Service AS, som har hatt Krone-agenturet siden 2008, nå mister dette. 

«Årsaken til denne endringen er den strategiske omorganiseringen av Krones salgsnettverk i Skandinavia. Krone Norge vil jobbe tett samme med Kroen Scanbalt i Danmark i fremtiden», opplyser Krone i en pressemelding. 

Det gode samarbeidet med Vogn-Service vil imidlertid fortsette innen verksted, service og reservedeler, opplyser selskapet. 

Det nye salgsselskapet vil ha base på Langhus sør for Oslo, hvor Krone Norge AS driver kontor sammen med nyttebilutleiefirmaet Krone Fleet.

Preben Ferre blir leder for Krone Norge AS, hvor han får ansvar for salg. Han har jobbet med Krone-produkter siden 2001 og kjenner også det norske markedet veldig godt. Helge Tøndel overtar salget for Krone Fleet i Norge.

Frank Albers, administrerende direktør for salg og markedsføring i Commercial Vehicle Group Bernard Krone, forteller at de vil fokuserer på enda større kundenærhet.

- Vi vil takke Vogn-Service for mange år med godt samarbeid, som vi vil fortsette å stole på i verksted, service og innen reservedeler. Vogn-Service har posisjonert varemerket Krone med stor suksess i Norge i over 15 år, sier Albers.

«Med vårt eget eksklusive datterselskap Krone Norge AS ønsker vi å utvide salgsaktivitetene våre i Norge ytterligere i fremtiden og posisjonere oss sterkere som en kompetent tjenesteleverandør for alle aspekter av tilhengere med vår Krone 360° Trailer Service», skriver Krone i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS