Den nye DCG50-90-serien fra Kalmar består av trucker med kapasitet fra fem til ni tonn, og blir lansert under LogiMAT-messen i mars.

Ny truck-serie fra Kalmar

Den svenske produsenten lanserer en helt ny serie med diesel-trucker under LogiMAT.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kalmar DCG50-90-serien, med trucker på mellom fem og ni tonns kapasitet, er blitt oppdatert for å kunne gi bedre produktivitet, lavere kostnader og mindre ståtid, opplyser produsenten i en pressemelding.

Serien består av sju modeller, og alle modellene vil bli utstyrt med den nye EGO-hytta med 360 graders utsyn, og mulighet for ryggekamera.

Sammen med et nytt klimasystem, ny ergonomi og muligheten til å gi hver enkelt fører sitt eget oppsett, vil den nye hytta bidra til en behagelig arbeidsmiljø.

Ifølge Kalmar vil truckens nye drivlinje, hydrauliske- og elektriske system bidra til en økt produktivitet på ti prosent sammenlignet med forrige generasjon. Det tilsvarer ifølge Kalmar rundt 100 ekstra løft ukentlig.

Effektiviteten kan også økes ved å koble trucken opp til Kalmars SmartFleet-system.

Motorene i truckene er AGCO 44AWF Steg 4-motorer som reduserer drivstoff-forbruk med 15 prosent og NOx-utslipp med 89 prosent sammenlignet med Steg 3-motorer.

 Den nye serien vil bli presentert under LogiMAT i Stuttgart 14.-16. mars.

Powered by Labrador CMS