Espen Andve og Seafront Logistics er på offensiven. Foto: Per Dagfinn Wolden

Hamskifte i Seafront

Larvikbaserte Seafront Bugge & Olsen AS ble 1. juni overtatt 100% av Seafront Logistics AS.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Markedssjef, og ansvarlig for spedisjon og toll, i det fusjonerte selskapet, Espen Andve, sier at dette er en utrolig spennende fusjon.

- Nå kan vi tilby alt innen logistikk, toll samt komplette havne- og terminaltjenester også i Larvik Havn, sier Andve til Transport Inside.

Nye Seafront Logistics ledes av direktør Morten Årikstad. Foruten Andve med ansvar for salg, spedisjon og fortolling er Mette Bøhler regional manager & controller.

Kompetanse-tilførsel

- For oss er Larvik en av landets mest spennende havner og en strategisk viktig lokasjon. Vi har som eiere tilført det tradisjonsrike Bugge & Olsen ytterligere logistikk-kompetanse samtidig som Larvik-avdelingen fortsetter å utvikle sin spesialkompetanse innen fortolling av næringsmidler, sier Espen Andve som har vært en sentral person i Seafront siden navnet dukket opp i markedet for 11 år siden.

Logistikkhus

- Som eiere har det vært viktig for oss å styrke avdelingen i Larvik til å bli et fullsortiments logistikkhus som tilbyr alt fra containerdepot, stevedoring og lager til steinpakking og ulike logistikk og fortollingstjenester for regionens industri og handelsbedrifter. Det har vært veldig takknemlig å oppleve den gode velkomsten vi har fått. Vi ser at våre kolleger i Larvik har bygget opp et solid renomme gjennom mange år, det har gjort at vi er veldig optimistiske for fremtiden, sier Andve.

På offensiven.

Da den Sørlandsbaserte familien Årikstad startet Seafront Logisttics AS i 2006 var planen å utvikle den 50 år gamle familiebedriften til en bedrift som skulle drive internasjonalt. Nå 11 år senere viser historien at satsingen har gitt flotte resultater. I dag består Seafront Group av mer enn 100 ansatte og en samling logistikkselskaper som driver havneterminaler, havnehaulage, chartering, agency, internasjonal trailertransport, spedisjon og fortolling. I Norge er selskapet strategisk lokalisert i havnene i Stavanger, Kristiansand, Larvik og Oslo samt et kontor på Gardermoen.

Ifølge Andve er Seafront Sørlandets største og mest komplette logistikkkonsern med røtter fra Årikstad Transport som har drevet transport på Sørlandet i mer enn 50 år.

Seafront Port Services håndterer ca. 600 anløp årlig og håndterer ca. 30.000 TEU årlig for Unifeeder, Samskip og DFDS.

Foruten Norges-kontorene har Seafront Logistics også avdelinger i Grimsby (UK), København, Gdynia (Polen), Qingdao (China), Shanghai (Kina), Taipei (Taiwan), Kaohsiung (Taiwan) og Hong Kong (Kina).

Powered by Labrador CMS