Olav Gauslaa, Key Account Manager i PostNord Norge er godt fornøyd med den nye Varner-avtalen.

Skal styrke Varner i netthandelen

Gruppen bak kleskjeder som Dressmann, Cubus og Carlings utvider netthandelssamarbeidet med PostNord.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avtalen innebærer distribusjons- og logistikkløsninger for Varners netthandelskanaler i Sverige, Norge og Danmark.

— Avtalen er svært gledelig også for PostNord Norge.  At Varner som følge av vår nordiske styrke og fremtidsrettede distribusjonsløsninger velger å videreføre og utvide samarbeidet innen netthandelsmarkedet for tre nye år, er noe vi er takknemlig for og som vi setter stor pris på, sier Olav Gauslaa, Key Account Manager i PostNord Norge

Varner-gruppen står bak kjedene Dressmann, Cubus, Bikbok, Carlings, Volt, Urban, Wow og den nyanskaffede nettbutikken Junkyard.

Samarbeidet mellom Varner og PostNord har vært vellykket i mange år med leveranser til Varner-gruppens butikker. Nå styrkes samarbeidet med en utvidet treårsavtale for Varners økte fokus på netthandelsløsninger.

— Vi har muligheten til å tilby distribusjonsløsninger tilpasset alle mulige behov. Derfor er dette en spennende avtale for oss, da vi får muligheten til å vise at vi kan håndtere begge volumene mot butikker mens vi håndterer den økte strømmen av netthandelsforsendelser, sier Carl-Anders Keller, salgsdirektør i PostNord Sverige.

I forbindelse med kleskonsernets økte investeringer i netthandel, som blant annet inkluderer Varners nyeste anskaffelse av nettbutikken Junkyard, vokser volumene. Målet er å bli sterkere innen netthandel og samtidig beholde posisjonen i fysisk detaljhandel.

— Med Junkyard i vår portefølje, som er en veletablert e-detaljist, må vi skjerpe logistikkstrømmene for netthandel. Vi trenger en distributør som kan være fleksibel og samtidig håndtere de voksende volumene våre, som vi har sett PostNord styre, sier Nicklas Törnqvist Import & Distribusjonssjef i Varner.

Utvidelsen av avtalen trådte i kraft 1. april 2020 og dekker Sverige, Norge og Danmark.

Powered by Labrador CMS