Grunnlegger og administrerende direktør Anette Yngvesson i Fraktkompaniet og administrerende direktør og grunnlegger Thomas Ström i NTEX samhandler om transport- og logistikkoppgavene.

Fraktkompaniet til NTEX

Fraktkompaniet AB har blitt en del av NTEX. Oppkjøpet tilfører sistnevnte 100 nye ansatte og rundt 360 millioner svenske kroner i omsetningsøkning.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fraktkompaniet blir drevet som et uavhengig datterselskap under ledelse av grunnlegger og administrerende direktør Anette Yngvesson.

De to Göteborg-selskapene er blant de mest ekspansive i svensk industri, og sammenslåingen muliggjør en enda større vekstrate.

Fortsetter vekstreisen

- Å bli en del av NTEX innebærer muligheten til både å styrke vårt eksisterende tilbud og muligheten til å påta oss større oppdrag. Det gir oss også muligheter til å fortsette vår vekstreise i enda raskere tempo, sier Anette Yngvesson, grunnlegger og administrerende direktør i Fraktkompaniet.

NTEX og Fraktkompaniet er to av de mest ekspansive selskapene i den svenske transportnæringen.

I godt selskap

Mens NTEX har vokst gjennom organisk vekst og oppkjøp med internasjonalt fokus, har Fraktkompaniet vokst organisk med fokus på Sverige.

- De siste årene har NTEX mottatt mange forespørsler fra kunder om også å håndtere innenlands transport. Med kjøpet av Fraktkompaniet, vil vi være i stand til å tilfredsstille disse kundene. Målet er en omsetning på innenlands transport på en milliard svenske kroner innen 3-4 år, sier administrerende direktør og grunnlegger Thomas Ström, NTEX, og fortsetter:

Samkjørte

- NTEX og Fraktkompaniet kjenner hverandre godt gjennom samarbeid de siste fem årene. Våre verdier og bedriftskulturer er godt sammensveiset.

Fraktkompaniet har hatt en jevn vekst siden oppstarten i 2006. I dag har selskapet 100 ansatte, en omsetning på ca. 360 millioner svenske kroner og med virksomheter i Gøteborg, Helsingborg, Stockholm og Malmö.

Transport- og logistikkselskapet NTEX med hovedkvarter i Gøteborg har også kontorer i åtte europeiske land. Som et resultat av oppkjøpet har NTEX ca. 400 ansatte og en omsetning på 1,9 milliarder svenske kroner.

Powered by Labrador CMS