Bring Shelfless bygger i stor grad på automatlager fra Autostore.
Bring Shelfless bygger i stor grad på automatlager fra Autostore.

Shelfless inngår samarbeid med 24Nettbutikk

Brings 3PL-konsept Shelfless med nettbutikk-plattform på kundelisten.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldige glade for samarbeidet vi nå inngår med 24Nettbutikk. De er et av landets mest framoverlente selskaper når det kommer til drift av nettbutikk og nå kan vi bidra med det vi er best på, nemlig lager og logistikk, sier Tim Kaaber, partner og kundeansvarlig i Bring Warehousing & Shelfless.

24Nettbutikk en plattformleverandør innen e-handel, og tilbyr en nøkkelferdig butikkløsning som inneholder all funksjonalitet for å drive nettbutikk.

Plattformen inkluderer frakt, logistikk- og betalingsløsninger. 24Nettbutikks kunder vil nå få tilgang til de automatiserte lager- og logistikkløsningene til Bring Shelfless. Gjennom webinarer, nyhetsbrev og nettsidene til 24Nettbutikk vil kundene få informasjon om løsningene og hvordan Shelfless forenkler mottak, pakking, sending og retur av varer gjennom lagrene som er lokalisert over hele Norden.

– At vi nå får en så stor partner som Bring med på laget er svært spennende ikke bare for oss i 24Nettbutikk, men også for våre kunder. De vil kunne dra nytte av våre løsninger i tillegg til Shelfless’. Det betyr at vi kan tilby nettbutikkene nærmest hele verdikjeden, forklarer Robert Zwarg, produktsjef og deleier av 24Nettbutikk.

Kundene til både 24Nettbutikk og Shelfless vil dermed få muligheten til å få skreddersydde løsninger innen både nettbutikk og nå også lager- og logistikkløsninger.

Shelfless er Brings helhetsløsning for nettbutikker som tar hånd om hele logistikkjeden. Alt fra varemottak, plukking, pakking, sending og retur vil nettbutikken ha full kontroll på via kundeportalen.

Powered by Labrador CMS