Posten Bring stakk av med Miljøprisen i 2023. Kandidater til årets pris må sendes inn innen 1. august.

Ønsker kandidater til miljøpris og «årets unge talent»

Hver høst deler NHO Logistikk og Transport ut to prestisjefylte utmerkelser: årets Unge Talent og årets Miljøpris. Fristen for innsending av forslag er 1. august.

Publisert

Prisen for "Årets unge talent" ble første gang utdelt i 2015 og har siden da spilt en viktig rolle i å synliggjøre logistikk- og transportbransjens mange karrieremuligheter. 

Prisen har som mål å øke rekrutteringen til bransjen ved å berømme unge, talentfulle medarbeidere som har utmerket seg gjennom ekstraordinære bidrag i sine respektive bedrifter. Kandidater må være under 32 år i tildelingsåret og kan ha utmerket seg innenfor ulike områder som innovasjon, arbeidsmiljø, kompetanseheving eller prosjektdeltakelse.

Det er NHO LTs hovedstyre som kårer vinneren, og prisen deles ut av Samferdselsministeren og administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport under Transport & Logistikk-konferansen på Gardermoen i oktober. 

Innovasjon og bærekraft i fokus

Miljøprisen, også kjent som godstransportens miljøstimulans, ble første gang utdelt i 2009. Prisen har som formål å stimulere til utvikling og spredning av kunnskap om bærekraftige og nyskapende løsninger innen logistikk og transport. Prisen kan tildeles en virksomhet, organisasjon eller person som på en forbilledlig måte har arbeidet med miljøspørsmål og oppnådd betydelige resultater som er relevante for bransjen.

En egen jury vurderer de innsendte forslagene og kårer en vinner. Også denne tildelingen finner sted under Transport & Logistikk-konferansen.

Powered by Labrador CMS