Stine R. Westby er ny lufthavnsdirektør ved OSL.
Stine R. Westby er ny lufthavnsdirektør ved OSL.

Ny lufthavndirektør ved OSL

Konserndirektør for drift & infrastruktur i Avinor, Stine R. Westby er ansatt i stillingen som lufthavndirektør for Oslo lufthavn. Lufthavndirektør Øyvind Hasaas tar over ansvaret for området for drift & infrastruktur.

Publisert

- Dette er en løsning som jeg er sikker på at er god for Avinor. Den vil bidra til å videreutvikle både Oslo lufthavn og enheten drift & infrastruktur. Et slikt bytte skaper dynamikk og nytenking, noe som er særlig viktig i tider hvor vi skal finne nye og mer kostnadseffektive løsninger gjennom et større kostnadsreduksjonsprogram, sier konsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen.

Enheten drift og infrastruktur har ansvar for blant annet utbyggingsprosjekter, terminalutforming og utgjør et stort fagmiljø. Flere sentrale prosjekter i det pågående kostnadsreduksjonsprogrammet ligger under denne enhetens ansvarsområde.

Nøyaktig tidspunkt for rollebytte og ansvarsoverføring er ikke avklart ennå, men forventes å skje i august/september.

- Jeg gleder meg til å tiltre en av Norges mest spennende jobber og er ydmyk for oppgaven. Det er en jobb med et stort samfunnsoppdrag som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Westby.

- Jeg ser fram til nytt ansvarsområde, og å kunne bruke erfaringene fra Oslo lufthavn til nytte for hele Avinorkonsernet, sier Hasaas.