LOGISTIKKNERDER: Primus motor for Logistikknerdene Erfan Hesamadini i samtale med Lars Smedstuen fra Smedstuen gård om utfordringene rundt råvarelogistikk. .

Vellykket nerding – klart for mer

Logistikknerdene i Oslo ble akkurat som tenkt. Åpne samtaler om nyttige temaer mellom interesserte logistikknerden.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logistikknerdene

Datoer og temaer for Logistikknerdene frem til sommeren:

11. januar: Råvare
8. februar: Produksjon
8. mars: Innkjøp
5. april: Import
10. mai: Lagerlokasjon
14. juni: Lagerrutiner

Sted: Sumo Restaurant på Solli Plass
Tid: Kl. 18:00

Tidspunkt, sted og tema kan endres, så følg med på Logistikkforeningen.no

11. januar ble første kveld i konseptet Logistikknerdene gjennomført på Restaurant Sumo på Solli Plass i Oslo. Temaet var råvarer, og Lars Smedstuen fra Smedstuen Gård fortalte om hvordan kjøttprodusenten forholder seg til strenge hygienekrav, datomerking, temperaturkontroll og andre kompliserende faktorer.

Dette var en meget god og lærerik kveld for nerder med råvareutfordringer. Det ble en kul atmosfære og folk var åpne og ærlige i samtalene.

Logistikknerdene er en serie temakvelder for de som virkelig vil fordype seg i ulike temaer i logistikken. Planen er opptil 12 kvelder i løpet av året, der temaene følger en tenkt forsyningskjede: Råvare, produksjon, innkjøp, import, lagerlokasjon, lagerrutiner, mangfoldsledelse, netthandel, transport, reklamasjon, resirkulering og målsetting.

Neste nerdekveld er ikke langt unna, nemlig 8. februar. Stedet blir det samme, nemlig Restaurant Sumo, og temaet blir nå produksjon.

Her får vi blant annet høre fra Greg Taube, en av tre brødre som har startet Famme, som selger treningsklær til damer fra egen nettbutikk. Hvordan holder de koll på produksjonen i Asia? Det skal Taube fortelle om. Samtidig er ikke nødvendigvis det viktigste de lille foredraget, men samtalene og diskusjonene mellom deltakerne i løpet av kvelden. Christian Gulbrandsen fra Space Invader kommer også, for å dele sine tanker rundt transportproduksjon.

Selve arrangementet begynner klokken 18, men det oppfordres til samles fra klokken 17 for å spise litt før det begynner.

Her kan du melde deg på.

Powered by Labrador CMS