Vi vil nok møte en sprudlende Petter Stordalen på årets Schenker Forum. Foto: Per Dagfinn Wolden
Vi vil nok møte en sprudlende Petter Stordalen på årets Schenker Forum. Foto: Per Dagfinn Wolden

Logistikk med Petter Stordalen

Petter Stordalen spiller en hovedrolle på årets Schenker Forum som arrangeres på hotellkongens nye Clarion Hotell The Hub i Oslo sentrum.

Publisert

Foruten foredrag og kick-start med Stordalen blir 9. mai fullspekket med logistikk, innovasjon, kultur og ledelse, og med internasjonale ledere, leverandører og samarbeidspartnere til stede.

Inspiratøren

Hvordan blir en kurv med jordbær til en kultur med energi, mot og begeistring? Hva får 16.000 ansatte til å glede seg til mandager? Svaret er Petter Stordalen som deler sine tanker med foredraget, Culture eats strategy for breakfast.

Den 56-årige kommunikatøren, og kanskje Norges mest innovative leder, har aldri hatt mer spennende ting på blokka og som nå også har blitt forlagsmagnat.

- Innovasjon er ikke et enkeltmannsforetak. Det handler om å skape miljøer som hele tiden vil og kan utfordre, sier Stordalen.

Johaug på sporet

Ellers er langrennsløper Therese Johaug hentet inn for å fortelle om utfordringer og sin livshistorie.

På lista over foredragsholdere finner vi Schenker Norges adm. direktør Knut Eriksmoen, salgs- og markedsdirektør Peter Stangeland, Chief Executive Officer DB Schenker Jochen Thewes, Director of Innovation IBM Norway Thomas Anglero, Head of IT-Security ATEA Thomas Tømmernes og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

NRK-veteran Erik Wold er blitt fast konferansier på Schenker Forum.