Adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli og daglig leder for Transport & Logistikk, Kjersti Shetelig ser frem til årets største bransjebegivenhet.

Kun fire måneder igjen til «hele bransjen» ses igjen på Gardermoen

Den årlige Transport & Logistikk-konferansen returnerer til The Qube på Gardermoen den 21. og 22. oktober, etter et års avbrekk i Lillestrøm.

Publisert

Dette to-dagers arrangementet trekker sammen bransjeledere og -eksperter fra hele Skandinavia, og har gjennom mange tiår blitt ansett som årets viktigste møteplass for alle som er engasjert i transport- og logistikksektoren.

Fjorårets konferanse var en hybrid, der konferanseprogrammet ble integrert i den store messen som ble arrangert parallelt i Nova Spektrum. I år er det imidlertid tilbake igjen på kjente trakter. 

Leder sin første konferanse 

Årets konferanse ledes av Are Kjensli, administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport, og Kjersti Shetelig, som 1. februar i år tiltrådte som ny daglig leder for konferansen. 

- Dette blir garantert to flotte og innholdsrike dager med viktige temaer oppe til diskusjon. Jeg gleder meg veldig til årets konferanse. Vi har lyttet til tilbakemeldinger og har redusert antallet paralleller samt skjerpet fokuset på hovedtemaene, sier Kjensli Shetelig.

Setter fokus beredskap og sikkerhet

Et sentralt fokus for konferansen i år er beredskap, noe som reflekterer de økende utfordringene i samfunnet knyttet til cybersecurity, forsyningslinjer, geopolitikk og naturkatastrofer. I tillegg vil konferansen dekke viktige temaer som samferdsel, innovasjon og bærekraft, samt rekruttering og omdømme.

Start-up-hub

Et nytt tiltak i år er introduksjonen av en "start-up-hub", der gründerbedrifter innenfor transport og logistikk vil få anledning til å presentere sine innovative løsninger. 

- Dette initiativet har blitt svært godt mottatt, og vi ser frem til å vise frem hva nye aktører i bransjen har å tilby, uttaler Shetelig.

Forbedrer minglemulighetene

Kjersti Shetelig har lang erfaring fra konferanser og eventer og forteller at de i år planlegger for å forbedre nettverksmulighetene under konferansen. Blant annet vil middagen bli mer uformell, og det legges større vekt på å tilrettelegge for gode minglesoner.

Duoen gjør oppmerksom på at det kan være lurt å sikre seg billetter tidlig for å dra fordel av "Early Bird"-tilbud som er tilgjengelig frem til 2. september. Det er også et begrenset antall hotellrom reservert, så tidlig booking anbefales for å sikre overnatting.

For mer informasjon, billetter og oppdateringer henviser vi til konferansens nettside

Powered by Labrador CMS