Skanlog kjøper Trebuchet

Skanlog kjøper alle aksjene i Trebuchet AS (Norge) og Trebuchet AB (Sverige) av Trascandia AS.

Publisert Sist oppdatert

Målsetningen med oppkjøpet er å videreutvikle Skanlog til å skape gode helhetsløsninger for globale produsenter, merkevare eiere, distributører og importører som leverer populære konsumentprodukter til Vinmonopolet, Systembolaget, dagligvarehandelen, grossister, hotell- og restauranter, heter det i en pressemelding fra Trebuchet.

Konsernsjef i Skanlog, Jørn Johansen, er veldig godt fornøyd med kjøpet av Trebuchet.

- Vi har store ambisjoner med utvikling av Skanlog gruppen som den ledende aktør for drikkevarebransjen i Skandinavia. Trebuchet passer godt inn i vår eksisterende operative drift og vi har tilsvarende servicetjenester som strekker seg fra produksjon fra hele verden til levering av sterke merkevarer med høyeste kvalitet til konsumenter i hele Skandinavia, sier han.  

Konsernsjef i Trebuchet, Øystein Rønningen, er også glad for å komme inn på laget til Skanlog.

- Det blir spennende å komme inn i et fokusert og veldrevet selskap med god organisasjon. Samtidig er jeg glad for at Skanlog ekspanderer videre med de velutbyggede og spesialiserte tjenestene som Trebuchet er blitt kjent for i det Nordiske markedet over de siste 6 årene. Gjennom prosessen har jeg blitt godt kjent med Skanlog og de som arbeider der og jeg gleder meg til å videreutvikle total løsninger for drikkevareaktørene, sier Rønningen.

Transaksjonen er betinget av godkjenning fra konkurransemyndighetene og er planlagt gjennomført ved årsskifte.