PostNords Trondheims-terminal åpnes

I september åpner PostNord nye Terminal Trondheim som blant annet omfatter et av Europas mest moderne sorteringsanlegg.

Publisert Sist oppdatert

Det innebærer økt automatisering og topp moderne teknologi som sikrer raskere og mer fleksibel håndtering av gods og pakker.

PostNords nye terminal på Heimdal vil få et av Europas mest moderne sorteringsanlegg, noe som vil øke både tempoet og presisjonen i vareflyten.

Trøndelag er i rask utvikling. Det er noe av bakgrunnen for at PostNord investerer stort for å være landsdelens beste logistikkpartner også i fremtiden.

Spesialist på logistikkanlegg

Logistic Contractor, en av Sveriges største byggere av logistikkanlegg, står for PostNords byggeprosjekt i Trondheim. Etter at selskapet i ti års tid har bygd og utviklet store logistikkanlegg i Sverige, har man nå vendt blikket mot Norge og etablert datterselskap i Oslo.

Logistic Contractors med rasjonelle logistikkanlegg som spesialitet ser med stor interesse på det norske markedet.

- Med egen organisasjon på plass i Norge har vi tatt første steget som en langsiktig aktør på det norske logistikkmarkedet, sier adm. direktør Anders Bothén  i Logistic Contractor til Bygg Fakta.

Han viser til at bearbeidingen av det norske markedet har pågått en tid og i august i fjor ble det inngått en avtale med PostNord om å oppføre en terminal i Trondheim. Arbeidet ble satt i gang umiddelbart og terminalen skal overleveres til PostNord i høst.

- Postnord-prosjektet blir et bra springbrett for vår videre satsing på det norske markedet, sier Anders Bothén.

Terminalen på 5745 m2 har 63 porter og en sorteringskapasitet på 3300 kolli i timen.