Scania overtar Haugerød & Nilsen

Eierne av Haugerød & Nilsen AS har valgt å selge virksomheten til Norsk Scania AS.

Publisert Sist oppdatert

Telemarksfirmaet ble etablert i 1955 av Nils W. Haugerød og Birger J. Nilsen og er en av Scanias første forhandlere i Norge. Haugerød & Nilsen har hatt ansvaret for salgsdistriktet Telemark helt siden oppstarten. I dag består selskapet av 55 ansatte og har to anlegg, et i Skien og et i Brunkeberg.

- Haugerød & Nilsen AS har fungert godt som en av våre forhandlere og ikke minst vært en nyttig diskusjonspartner i utviklingen av Scanias virksomhet i Norge, sier Frode Neteland, adm. direktør i Norsk Scania. - Frittstående forhandlere har en selvfølgelig plass i Scanias forhandlerkjede, men når eierne nå ønsket å selge, var det naturlig for oss å innlede forhandlinger. Jeg er glad for at vi har kommet til enighet om å overdra virksomheten og innlemme den i vår Region Øst, som ledes av regiondirektør Jan Erik Finnerud. Alle ansatte som ønsker det, vil bli med over til Norsk Scania, sier Neteland.

Neteland sier han har stor respekt for det arbeidet Haugerød & Nilsen har stått for og at de ansatte derfra vil bidra til en positiv utvikling til kundenes beste videre fremover.