KORT OG LANG: Nå kan nissan Townstar også leveres i lang utgave, med større sidedør som kan laste en europall gjennom sidedøren.

Lang Nissan Townstar klar

ELEKTRISK: Nissan Townstar er nå tilgjengelig i L2-versjon med bedre lastekapasitet og bredere sidedør.

Publisert

Med økt lastekapasitet og større lengde kan flere kunder benytte Townstar. Bilen passer spesielt godt til små og mellomstore bedrifter, flåter og kommuner som trenger et fleksibelt og allsidig kjøretøy.

Nissan har hatt et godt salg av Nissan Townstar i Europa. I Norge er det nok godt for en importør som brått fikk revet unna storselgerne e-NV200 og Pickupen Navara. I toppårene 2019/2020 registrerte de rundt 1000 eksemplarer av e-NV200 å få et nytt elektrisk alternativ. Hittil i år har de registrert i overkant av 100 Townstar.

Nissan Townstar Van L2 får en lengde på 4910 mm, dette gir mulighet for en bredere sidedør på 831 mm, noe som sikrer at kunden kan laste én europall gjennom sidedøren. Dermed får bilen en av markedets bredeste sidedører i denne klassen.

Lastekapasiteten er på mellom 4,3m³ og 4,9m³*, noe som er en betydelig økning sammenlignet med L1 versjonen av som er fra 3,3m³-3,9m³. L2 kan dermed laste to europaller og har ekstra plass. Nyttelasten til den nye varianten er på 800 kg, takket være den oppgraderte bakakslingen. Tilhengerkapasiteten på 1500 kg beholdes.

Batteri

BATTERI: Med en batterikapasitet på 45 kWt har Townstar en rekkevidde på inntil 275 km under blandet kjøring.

Townstar L2 kommer med et 45 kWh batteri som kan lades med AC (11/22 kW) eller DC lading. Motoren på 90 kW har ett dreiemoment på 245Nm. Rekkevidden er på opptil 275 km under kombinert kjøring. I bymiljø er det mulig å oppnå inntil 389 kilometer rekkevidde.

Modellen leveres også med bensinmotor som ett alternativ til den elektriske drivlinjen.

Mål om reduserte utslipp

Nissan akselererer ytterligere mot Ambition 2030 og de langsiktige visjonene for å styrke mobilitet. Den elektriske versjonen av Nissan Townstar Van L2 Nissan bidrar til å oppnå elektrifiserings forpliktelse i visjonen. I Europa forventes det at omtrent 50 % av segmentet for små varebiler vil ha elektriske drivlinje innen slutten av tiåret. Nissan Townstar EV Van L2 bidrar til å møte kunde-kravene i et voksende småvarebil-segment.

Sikkerhet

Townstar Varebil L2 er også utstyrt med en rekke aktive og passive sikkerhetsfunksjoner som er designet for å gi sjåfører og passasjerer ekstra trygghet. Dette inkluderer Blind Spot Warning, ProPILOT og Intelligent Around View Monitor.

 

Powered by Labrador CMS