EL-VAREBIL: Du kan allerede bestille denne elektriske varebilen med firehjulstrekk.

Lanserer elvarebil med firehjulstrekk

Det er åpnet for forhåndsbestillinger av AWD-utgaven som ankommer andre halvdel i år.

Publisert

I 2023 utgjorde elektriske varebiler en andel på 31 % av det totale varebilsalget. Dette er en økning på 6,7 prosent sammenlignet med 2022. 

LADING: Batteripakke på 88 kWt gir e-Deliver 7 rekkevidde på 362 km.

Nå kommer Maxus e-Deliver 7 og det er en helt ny varebil fra den kinesiske produsenten. Den største nyheten her er nok at den kommer med firehjulstrekk i løpet av andre halvdel av 2024.

Firehjulstrekk på elektrisk varebil har så langt vært mangelvare, men etter sommeren er den populære ID Buzz Cargo mulig å bestille i 4Motion-utgave. Nå får den altså selskap av den nye Maxus e-Deliver 7.

Plassert mellom e-Deliver 3 og e-Deliver 9 i størrelse, tilbyr e-Deliver 7 vareromsvolum på 5,9 eller 6,7 m³. Den største utgaven måler 5.364 mm i lengden, 2.030 mm i bredden og 1.990 mm i høyden. 

MAXUS: Varebilen e-Deliver 7 vil ha startpris fra kr. 619.900 inkl. mva.

Den får nyttelast på 1.020 kg og en hengervekt på opptil 1.500 kg, skriver importøren Maxus Norge / RSA.

36 mil

Batteripakkene på 77 eller 88 kWt gir e-Deliver 7 rekkevidde på 362–524 km (WLTP kombinert/urban) på en enkelt lading, mens støtte for 3-fas lading muliggjør opptil 11 kW ladeeffekt på AC-lading.

KINESISK: Maxus e-Deliver 7 øker utvalget av varebiler fra Maxus Norge og det blir deres første med firehjulstrekk.

- Vi har gledet oss lenge til å lansere e-Deliver 7. Dette er en varebil som løfter standarden i segmentet og passer perfekt for håndverkere, flyttefirmaer, gartnere og transportlevering. Den gir kvalitetsfølelse i alle ledd, og møter dagens forventninger både når det gjelder komfort, rekkevidde, fremkommelighet og sikkerhet, sier Mathias Ottersen, salgssjef i Maxus Norge.

Bak rattet

Innvendig tilbyr e-Deliver 7 justerbart førersete som har armlener, oppvarming og korsryggstøtte. Den 12,3’’ store berøringsskjermen er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto. På utstyrslisten finner man også oppvarmet multifunksjonsratt, fjernlystassistent, lys- og regnsensor og oppvarmet frontrute

Maxus e-Deliver 7 vil ha startpris fra kr 619.900 inkl. mva. og er nå tilgjengelig for prøvekjøring hos alle Maxus-forhandlere. Forhandlere har også åpnet for forhåndsbestilling av AWD-utgaven. 

Powered by Labrador CMS