Volvo har lansert mange elektrisk drevne lastebiler de siste månedene.

Volvo Trucks: - Det haster

Vil fremskynde overgangen til elektrisk godstransport på vei.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Volvo Trucks setter søkelys på at det haster med å fremskynde overgangen til elektrisk godstransport ved å arrangere et globalt webinar. Målet er å vise hvordan man går over til elektrisk og inspirere transportselskaper til å komme i gang.

Det globale arrangementet skal ikke bare gi svar på vanlige spørsmål, men også belyse de viktige forretningsmessige sidene ved elektromobilitet.

- Med dette initiativet, ønsker vi å oppmuntre transportkjøpere og transportører til å ta sine første viktige skritt mot elektromobilitet. Å tilby fossilfri transport vil være en nøkkel for å forbli konkurransedyktig, sier Roger Alm, administrerende direktør i Volvo Trucks.

Volvo Trucks startet produksjonen av elektriske lastebiler i 2019. Siden den gang har presset for å bekjempe klimaendringer vokst enda mer.

- Vi går foran innen elektriskdrevne transportløsninger og jobber hardt for å sette i gang dette svært nødvendige teknologiske skiftet. Nå er det mange brikker i puslespillet som settes sammen, noe som vil gjøre det mulig for flere transportører å drastisk redusere sine CO₂-utslipp. Dette webinaret vil gi noen svar på hvordan det kan gjøres, sier Roger Alm, administrerende direktør i Volvo Trucks.

I tillegg til administrerende direktør i Volvo Trucks, Roger Alm, og selskapets eksperter, vil det være representanter fra store transportinnkjøpere til stede, som Amazon og Ikea, samt ledere fra transportselskapene DFDS i Europa og Manhattan Beer Distributors i USA.

Lenke til arrangementet

Powered by Labrador CMS