Lean effektiviserer

Andreas Bjørnhaug er hentet inn for å effektivisere logistikkprosessene i Lean Logistikk.

Lanserer satsning på anskaffelser av logistikksystemer

Lean Logistikk har hentet inn Andreas Bjørnhaug til å lede en satsning på leveranse av tjenester innenfor anskaffelser av logistikksystemer og systemimplementeringer.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fakta: Lean Logistikk

Lean Logistikk AS er et selskap som skaper verdi for sine kunder ved å finne og gjennomføre prosessforbedringer. Selskapets gjennomføringsmodell baseres på LEAN Six Sigmas systematiske og analytiske tilnærming til forbedringer. Lean Logistikk har et bredt spekter av tjenester. Les mer om selskapet på: www.leanlogistikk.no

Bjørnhaug, som er et kjent navn i bransjen og svært erfaren innenfor bruk av IT systemer for å effektivisere logistikkprosesser, kommer nå fra stillingen som adm. direktør i Consafe Logistics AS, og som er en av bransjens store leverandører av logistikksystemer.

Han har mye erfaring med systemimplementeringer fra tidligere leder- og prosjektroller, hvor han arbeidet mot en rekke ulike bransjer, systemer og automasjonsløsninger.

Brenner for optimalisering av logistikk

- Jeg brenner for å optimalisere logistikk. Ved å kombinere de mulighetene moderne logistikksystemer kan tilby sammen med Lean Logistikk sine tjenester, er oppskriften gitt for å levere de beste prosjektene. Etter å ha vært i leverandørbransjen i en årrekke, var valget enkelt når jeg nå fikk muligheten til å realisere prosjekter sammen med våre kunder og teamet i Lean Logistikk, sier Bjørnhaug, som nå går inn som partner.

Lean har igjennom flere år gjennomført logistikkanalyser og forbedringsprosjekter for sine kunder. Konsulentselskapet utvider nå tjenestetilbudet med en dedikert satsning på anskaffelser og implementering av logistikksystemer.

- Lean Logistikk er et godt etablert konsulentselskap med en solid kundeportefølje. Vi har lang erfaring i å finne og gjennomføre prosessforbedringer hos våre kunder. Med dette som utgangspunkt vil man kunne oppnå store effekter ved å legge riktig system-støtte på forbedrede prosesser. Derfor forsterker vi vår satsning på systemimplementeringer, sier Gaute Hørlyk, daglig leder i Lean Logistikk AS.

Og han fortsetter:

Gaute Hørlyk, daglig leder i Lean Logistikk AS ønsker Andreas Bjørnhaug velkommen som partner i selskapet.

- Lean Logistikk tilbyr flere dedikerte tjenester innenfor systemimplementering, og det kommer til å vektlegges at en vellykket systemimplementering krever solid kunnskap om egne prosesser og potensialer før man tar valg om fremtidige logistikksystemer. Fremtidige kunder kommer til å dra stor nytte av den brede erfaringen som Bjørnhaug og Lean Logistikk totalt sett representerer, og deres metoder for å ta frem tiltaksplaner og forbedringer.

- I en travel logistikkhverdag i en voksende bedrift, så finnes det ofte lite tid til å gjennomføre store utredninger og prosjekter. Det er da vi i Lean Logistikk hjelper deg i møte med leverandørbransjens salgsapparat og jungelen av ulike løsninger. Utviklingen går fort, og ditt valg av systemløsninger for fremtiden kan være avgjørende for din fremtidige konkurransekraft og evne til å håndtere vekst. Det er en oppgave som fortjener fullt fokus og gjennomarbeidede beslutninger, avslutter Bjørnhaug.

Powered by Labrador CMS