Norsk sjef ble verdens beste

Posten-sjef Dag Mejdell er kåret til verdens beste postsjef.

Publisert Sist oppdatert

 Det var under World Mail Awards i Brussel 9. juni konsernsjefen i Posten Norge mottok den prestisjefylte prisen Industry Leadership Award 2015.

Juryen begrunner tildelingen med at Dag Mejdell helt siden 2006 har ledet Posten Norge på en suksessfull måte, og at konsernet har utviklet seg positivt og konsistent levert god kvalitet og gode økonomiske resultater.

Posten Norge har de siste årene fått betydelig internasjonal oppmerksomhet for gode omstillinger, herunder omlegging til Post i Butikk, tekniske innovasjoner og mer miljøvennlig drift.

– Jeg er stolt over å motta denne internasjonale anerkjennelsen, men deler æren med alle våre medarbeidere som står på hver dag for at vi skal lykkes. Industry Leadership prisen er den mest prestisjefylte prisen som deles ut under World Mail Awards, og viser at vi har lykkes med å utvikle Posten Norge i retning av å bli verdens mest fremtidsrettede post- og logistikkonsern og at dette har blitt lagt merke til, sier Dag Mejdell.

Blant tidligere vinnere av Industry Leadership Award er Frank Appel fra Deutsche Post DHL i fjor og Moya Greene fra britiske Royal Mail i 2013.