Dachser styrker Finland-tilværelsen.

Dachser-satsing i Helsinki

Dachser åpner ny transportavdeling i Finland for å betjene hovedstadsregionen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selskapet startet nylig opp driften ved en ny logistikkterminal i Finland. Med åpningen av sin første crossdock-terminal i Kerava i Stor-Helsinki, utvider logistikkleverandøren tjenestene sine på det finske markedet.

I september i år startet driften opp ved den nye Dachser-avdelingen i Finland, og som kan skilte med en transitt-terminal på 4600 kvadratmeter.

Dachser Finland vil bruke den nye terminalen til å behandle all import og eksport, og til å håndtere distribusjonen i hele Stor-Helsinki.

Mange finske selskaper holder til i landets største byområde med nærhet til motorveien E75, Vuosaari havn og flyplassen.

- Våre nye og romslige lokaler med vårt eget short distance-anlegg gjør det mulig for oss å levere Dachsers sedvanlige høye kvalitetsstandarder til kundene våre i Finland. Samtidig ligger anlegget perfekt til for å koble landet til Dachsers effektive europeiske landtransportnettverk, forteller Tuomas Leimio, Managing Director, European Logistics, Dachser Finland Oy.

Holder forsyningene i gang

I Finland, som i andre land, har koronaviruspandemien styrket den offentlige interessen for logistikksektoren.

- Krisen har virkelig gitt oss muligheten til å fremheve hvor pålitelige tjenestene våre er, og viser at vi bidrar til å opprettholde Finlands forsyningssikkerhet, fortsetter Leimio.

- Takket være det tette samarbeidet vi har med kolleger over hele verden, visste vi tidlig hvilke virkninger krisen kunne få på forsyningskjedene. Det var en stor fordel for oss og kundene våre her i Finland, ettersom vi raskt kunne tilpasse oss de nye utfordringene og opprettholde stabiliteten i hele virksomheten, sier den finske Dachser-sjefen.

Dachser Finland Oy ble etablert i 2014 som et fellesforetak mellom Dachser og ACE Logistics Group. ACE Logistics Group med hovedkontor i Tallin har en eierandel på femti prosent i fellesforetaket og er Dachsers mangeårige nettverkspartner innen veilogistikk i Baltikum.

I tillegg er Dachser Air & Sea Logistics etablert fire steder i Finland.

Powered by Labrador CMS