Color Fantasy og Color Magic blir liggende til kai fram til minst 26. mars.

Stanser Kiel-fergene

Color Fantasy og Color Magic er viktige ferdselsårer mellom Norge og Tyskland. Nå stanses trafikken.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sine siste korona-restriksjoner, fraråder Regjeringen å gjennomføre alle reiser som ikke er strengt nødvendig. Samtidig innførte Helsedirektoratet et krav om at alle som har reist utenfor Norden etter 27. februar skal i karantene i 14 dager når de kommer til Norge uavhengig av symptomer eller ikke.

Det medfører for Color Lines del at selskapets to skip som trafikkerer mellom Oslo og Kiel – M/S Color Fantasy og M/S Color Magic – nå innstilles.

- Med bakgrunn i vedtaket fra Helsedirektoratet har Color Line besluttet at alle seilinger på ruten mellom Oslo og Kiel kanselleres fra og med lørdag 14. mars til og med torsdag 26. mars, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line.

Color Fantasy ankom Oslo fredag kl. 10:00. De passasjerene som ikke gikk i land fikk tilbud om retur til Kiel. Skipet vil returnere uten passasjerer fra Kiel lørdag og legges til kai i Oslo søndag.

Color Magic ankom Kiel kl. 10:00 fredag og returnerer til Oslo med ankomst lørdag morgen. Også dette skipet blir lagt til kai i Oslo.

Ro-ro fraktskipet M/S Color Carrier vil betjene ruten Oslo-Kiel med gods på vanlig måte.

Gods-skipet Color Carrier vil fortsatt seile som normalt.
Powered by Labrador CMS