Tripp Trapper opp logistikken

Norges fremste distributør av barneprodukter, Stokke AS, har inngått avtale med Inventory Investment AS.

Publisert Sist oppdatert

Inventory Investment AS er et ledende spesialistmiljø innen resultatorienterte løsninger for prognostisering samt optimering av innkjøp og vareforsyning, og har inngått en avtale med Stokke AS om å levere cloud-basert teknologi for planlegging og optimering av Stokkes forsyningskjede.

Stokke AS ønsker å optimere sin logistiske og operative effektivitet, og samtidig forbedre selskapets restulater.

Vil opprettholde servicenivået

Stokke, som blant annet leverer de kjente Tripp Trapp-stolene, har hatt en stor vekst den siste tiden.

- Det å opprettholde fremragende kundeservice og lønnsomhet kan bli vanskelig i en periode med intens vekst, sier Nils Laugesen, Supply Chain-direktør i Stokke.

- Løsningene som Inventory Investment nå leverer gjør det mulig for oss å matche tilbud og etterspørsel på optimerte nivåer, og å øke vår lønnsomhet så vel som kundetilfredsstillelse, legger han til.

Løsningsporteføljen fra Inventory Investment leveres i samarbeid med Atlantabaserte Blue Ridge.

- Den tekniske implanteringen og driftingen av løsningen bør vise seg å bli uvanlig enkel ettersom den er cloud-basert, sier Laugesen, og fortsetter:

- At løsningen er enkel å implementere var ikke den eneste grunnen for å velge løsningene fra Inventory Investment. For oss fremstår løsningen som helstøpt, brukervennlig og intuitiv. Og bistanden de yter gjennom sine Lifeline-tjenester vil sikre kontinuerlig forbedring.

- Godt rustet

Inventory Investment er også meget fornøyd med avtalen, og tror at Stokke nå står godt rustet til å forbedre sine resultater.

- Vi er meget glade for å kunne ønske Stokke velkommen som kunde og til den globale Blue Ridge-familien av selskaper, sier Sverre Rosmo i Inventory Investment.

- Vi er meget fornøyde over å få muligheten til å gi oss i kast med en så intrikat forsyningskjede, hvilket vil utfordre våre løsningers rekkevidde på nye og spennende måter. Stokke-teamets talent og ønske om ytterligere å forbedre sin bunnlinje og bruke optimering av sin forsyningskjede som et konkurransevåpen, kommer til å gi dem suksess.