TEMPERATUR: Temperatur-kontrollert transport er en stor del av transportomfanget, hvilket betyr at reduksjon i støy og forbruk fra aggregatene har en betydning for miljøet.

Ny Carrier reduserer støy og forbruk

LANSERT: Carrier Transicold lanserer Vector HE 17 som gir betydelig reduksjon i drivstofforbruk og støy.

Publisert

Dette melder produsenten av enheter til bruk for temperaturkontrollert transport.

Vector HE 17 tilhengerenhet utvider Carrier Transicolds Vector High Efficiency (HE)-serie. Den tilbyr full allsidighet for alle tilhengerapplikasjoner, og gir en kjølekapasitet på over 16 kW, samt betydelig reduksjon i drivstofforbruk og støynivå, skriver Carrier i en pressemelding.

Inverterteknologi

Carrier har integrert avansert inverterteknologi med den helelektriske E-Drive-arkitekturen, og med det får Vector HE 17 en ny standard for eierkostnader (TCO) og ytelse, melder produsenten.

Den nye enheten skal gi overlegen kjølekapasitet, redusere drivstofforbruket med opptil 30% og reduserer støyutslipp med 6 dB. Reduksjonen i oppfattet lyd er mer enn 50% sammenlignet med Vector 1550.

ENKEL, MEN AVANSERT: Det set kanskje ikke så avansert ut, men bak dekslene er det mye ny og avansert og smart teknologi.

- Vector HE 17 posisjonerer seg som en allsidig løsning, ideelt tilpasset langdistansetransport og byleveranser, og gir våre kunder tilgang til en mer effektiv og bærekraftig tilhengerløsning, sier Victor Calvo, visepresident og daglig leder, International Truck & Tilhenger, Carrier Transicold.

E-Drive

Systemet innbefatter Carrier Transicolds E-Drive-teknologi, en nøkkelteknologi i selskapet og stadig forbedret siden 1999, som har revolusjonert semitrailersegmentet ved å fjerne behovet for de mekaniske transmisjonene som finnes i beltedrevne kjølesystemer, og konvertere motorkraft til strøm for å drive enheten.

Vector HE 17 bygger også på en rekke detaljer fra enheten Vector HE 19, som en hermetisk forseglet kompressor og en economizer som øker maskinens effektivitet. Dette systemet gir større effektivitet, reduserer risikoen for kjølemiddellekkasjer og reduserer drivstofforbruket betydelig, takket være inverterteknologien, som tilpasser kompressorhastigheten konstant for å møte kjølebehovet.

Smart læring

I tillegg er enheten utstyrt med en telematikkboks som sikrer kompatibilitet med Carrier Transicolds Lynx Fleet digitalplattform, som kombinerer kjøleutstyrsdata med maskinlæring. Det hjelper kundene til å ta raskere, databaserte beslutninger og bidrar til å forbedre effektiviteten, virkningsgraden og bærekraften til sine forsyningskjeder.

Lanseringen av Vector HE 17 er nok en milepæl for Carrier Transicold, ettersom den bidrar til Carriers mål innen miljø, sosialt ansvar og styring (ESG). for å hjelpe kunder med å unngå mer enn ett gigatonn med klimagassutslipp innen 2030.

 

Powered by Labrador CMS