Dachser bruker i dag to VW eCrafter i Oslo, og snart skal en elektrisk lastebil settes i drift.

Samarbeid hjalp Dachser til utslippskutt

- Jeg ønsker å være mer enn bare en som folk leier biler og sjåfører av, sier Trond Snesrud i Cargotron.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Høsten 2020 satte Dachser Norway i gang sitt eget utslippsfrie leveringsprosjekt. Forberedelsene knyttet til prosjektet var omfattende, og det var derfor viktig for logistikkselskapet å ha med en god transportør på laget. Via et tett samarbeid med Cargotron ble hvert steg i prosjektet nøye planlagt, og sluttresultatet ble en suksess, ifølge en pressemelding fra Dachser.

- Etterspørselen etter miljøvennlige løsninger øker blant kundene våre, og derfor er det veldig viktig for oss å ha samarbeidspartnere som kan henge med i svingene. Med Cargotron har vi dette. Ikke kun i forstand av at han tilbyr elektrisk drevne kjøretøy, men også at vi deler både interessen for – og ekspertisen innen – miljøvennlige kjøretøy, konstaterer Marius Jahr, Operations Manager hos Dachser Norway.

Cargotron, eid og drevet av Trond Snesrud, har vært en av logistikkselskapets transportører og samarbeidspartnere lenge, og har med tiden dannet et solid forhold til bedriften.

- Jeg ønsker å være mer enn bare en som folk leier biler og sjåfører av. Mitt mål er å kunne fungere som en sparringspartner, og å jobbe sammen med kunden for å finne gode måter å drifte og distribuere godset deres på, sier Snesrud.

Ved hjelp av gjensidig tillit, vitensdeling og et felles mål har selskapene lyktes med å navigere seg gjennom skiftet logistikkbransjen befinner seg i. Dette ble bevist gjennom det seneste distribusjonsprosjektet som har tillatt Dachser Norway å levere sendinger med to eCrafters i Oslo-området.

Cargotron og Dachser Norway har jobbet sammen i mange år som transportør og logistikkleverandør.

- Det er veldig interessant å jobbe med Dachser. Sjåførene som kjører der trives godt, og alt foregår veldig ryddig og profesjonelt. Jeg synes det er viktig at det er høyt under taket, og at vi har et felles ønske om å lykkes. Vi har hatt et langt samarbeid, og vi utfyller hverandre veldig godt med tanke på dialogen rundt nullutslipp, forteller Snesrud.

Det er nullutslipp, og vissheten om at kunder kommer til å kreve andre løsninger enn det som finnes i dag, som har fått fokuset de siste årene. De to eCrafterne som allerede leverer sendinger vil snart få selskap av en splitter ny elektrisk lastebil.

Powered by Labrador CMS