Produksjonsleder Abdul Rehman ved Postens godssenter i Oslo (PGO), har hektiske dager.

Leverte to millioner pakker på én uke

I forrige uke sendte Posten over to millioner pakker til mottakere over hele landet, og mer skal det bli.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Koronasituasjonen har ført til en vekst i netthandelspakket på 40 prosent i år. Den siste tiden har økningen eskalert. Noen dager har den vært på over hundre prosent, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten i en pressemelding.

Black Friday har gitt høye pakkevolumer også tidligere, men i år slås alle rekorder. Også de to ukene før rekorduken leverte Posten godt over en million pakker.

Også i Sverige og Danmark leverer Posten gjennom merkevaren Bring stadig flere sendinger. For første gang håndterer konsernet over en halv million pakker daglig i Norden.

- I uken vi er inne i vil strømmen av pakker som ble handlet på Black Friday og Cyber Monday komme inn i vårt system. Deretter starter juletrafikken for fullt. Det er ingen grunn til å tro at rekordtallene ikke vil fortsette, mener pressesjefen.

I år leveres en mye større andel av pakkene rett hjem. Det norske folk har oppdaget fordelene med å få sendingen i postkassen, på døren, innenfor døren eller satt på et avtalt sted ved hjemmet.

- Det er ekstra hyggelig at vi i disse tider har hatt muligheten til å ansette 600 ekstra personer for å ta unna rekord-veksten. Over hele landet har vi styrket kapasiteten på terminaler og med nye sjåfører, sier Kenneth Tjønndal Pettersen.

Powered by Labrador CMS