Element Logic utvider dansk satsing

Element Logic har etablert en egen dansk avdeling, for å kunne øke salget av AutoStore i Danmark.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Element Logic har startet en egen avdeling i Odense, og dermed blir veien kortere og enklere for danske virksomheter som ønsker seg AutoStore.

- Det er fin vekst, men flere virksomheter har utfordringer med å få lønnsomhet i den interne varehåndteringen eller mangler ganske enkelt lagerplass til å klare veksten. Konkurransen fra utlandet ikke minste på online-markedet er også voksene, og her kan vi være behjelpelige med å løse utfordringene og sikre konkurranseevnen, sier administrerende direktør i Element Logic Danmark, Nikolaj Bjørn Eriksen, ifølge ltl.dk.

AutoStore har ikke samme utbredelse i Danmark som i Norge og Sverige, men virksomheter som EET Group, Proshop og Vestas har AutoStore-anlegg. Eriksen ser nå på muligheter for stor vekst og etablering av en lang rekke AutoStore-anlegg i Danmark.

- I Sverige, Norge og  Tyskland har Element Logic opplevd en markant vekst på AutoStore-installasjoner hos både mindre og større virksomheter. Vi satser på at langt flere virksomheter i Danmark ser potensialet med robotlageret, siden det er enkelt å installere og lett å integrere i driften, sier Eriksen.

Powered by Labrador CMS