SEKKETRALLER: Nederlandske Tiller leverer elektriske sekketraller som løfter varene opp til 1,10 meter og har elektrisk fremdrift.
SEKKETRALLER: Nederlandske Tiller leverer elektriske sekketraller som løfter varene opp til 1,10 meter og har elektrisk fremdrift. (Foto: Wee)

Snedig liten elektrisk sak

WeeGruppen introduserer nederlandske Tiller, en serie sekketraller med elektrisk løftefunksjon og fremdrift.

Tiller kommer i flere størrelser med maks kapasitet fra 75-120 kg last, og kan håndtere alt fra fruktkasser og bildekk til TV-skjermer, vinduer og tunge hvitevarer. Sekketrallene kan heve varene opp til 110 cm for enklere å komme inn og ut av hyller eller kjøretøy med varene. Videre har sekketrallen elektrisk fremdrift og bremser på hjulene, men brukeren må som på vanlige sekketraller selv holde balansen på sekketrallen.

Tiller har egenvekt på 42 kg, er 35 cm dyp og man trenger ikke sertifikat for å bruke den.

Fakta

  • Fart: 100 mm/s
  • Maks løftehøyde: 1,10 m
  • Dybde: 0,35 m
  • Egenvekt: 42 kg
  • LM75G til LM120 HA: Kapasitet 75-120 kg
  • Importør: Wee.no

Vil veiprising gi konkurranse på likere vilkår?

En gjenganger i samferdselspolitikken er hvordan en skal utnytte de ulike transportformenes komparative fortrinn. Videre har den tidligere samferdselsministeren i forbindelse med kommende Nasjonal transportplan (NTP) fremhevet viktigheten av å «få mer for pengene» i fremtidige samferdselsprosjekter. Det har vært flere store kostnadssprekk innen vei og bane de siste årene. Les hele saken

Til toppen