Finn Martinsen tar styringen i Toten Transport-konsernet.

Ny konserndirektør i Toten Transport

Finn Martinsen (54) er ansatt som ny konserndirektør i Toten Transport AS.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martinsen som tiltrer 1. februar 2020, er bosatt på Gran og har lokal tilknytning.

Han kommer fra stillingen som adm. dir. i David-Andersen Oslo, hvor han har vært siden 2006.

Martinsen har solid erfaring med å lede flere større virksomheter som Meca Norway AS og Vigeland & Co AS, når han nå tar over ledelsen i et stort og spennende selskap som Toten Transport.

Betydelig aktør

Siden 1975 har konsernet utviklet seg til å bli et av de største norske privateide selskapene innen transport og logistikk.

Transport- og logistikkselskapet er en betydelig aktør i det nordiske og internasjonale markedet.

Virksomheten som har hovedkontor på Raufoss, tilbyr skreddersydde løsninger innen bil, sjø, fly, prosjekt og 3-partslogistikk.

Toten Transport er i tillegg til sine fem selskap/terminaler i Norge (Raufoss, Brumunddal, Trondheim, Stokke og Oslo) representert med selskaper i Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia, Estland.

Konsernet har 150 ansatte, en omsetning på ca. 850 mill. kroner og mer enn 250 biler i trafikk i Norge, Norden og Europa.

Toten-konsernet lever på en medgangsbølge med 150 ansatte, en omsetning på ca. 850 mill. kroner og mer enn 250 biler i trafikk i Norge, Norden og Europa.

 

God ballast

Ifølge styret i Toten Transport har Martinsen strategisk, operativ og kommersiell lederkompetanse gjennom sin toppleder- og styreerfaring.

Han har god erfaring med drift og utvikling av virksomheter, salgs- og forhandlingserfaring samt erfaring med digitalisering hvor tilpasning til ny hverdag står sentralt.

Adm. direktør Jon Austrheim, bileiere, styret og ansatte i Toten Transport ønsker Finn Martinsen velkommen.

Powered by Labrador CMS