Ny havnekaptein

Den 1. august starter Walter Ahlgreen som havnekaptein i Grenland Havn IKS.

Ahlgreen har 22 års fartstid fra Kystvakten. Han har seilt både som nestkommanderende og som skipssjef på diverse Kystvakt-fartøy.

Walter Ahlgreen er 49 år og bosatt i Larvik. Fritiden bruker han på familie og fiske i sjø og fjell som rekreasjon, og han holder seg aktiv med å sykle og gå toppturer, opplyser Grenland Havn på sine nettsider.

-Walter er svært godt kjent i vårt havneområde og var blant annet innsatsleder sjø under havariet Full City i 2009. Vi er svært godt fornøyd med at Walter Ahlgren skal arbeide som havnekaptein i Grenland Havn IKS og ønsker ham hjertelig velkommen, avslutter Grenland Havn.

Vil veiprising gi konkurranse på likere vilkår?

En gjenganger i samferdselspolitikken er hvordan en skal utnytte de ulike transportformenes komparative fortrinn. Videre har den tidligere samferdselsministeren i forbindelse med kommende Nasjonal transportplan (NTP) fremhevet viktigheten av å «få mer for pengene» i fremtidige samferdselsprosjekter. Det har vært flere store kostnadssprekk innen vei og bane de siste årene. Les hele saken

Til toppen