Ny havnekaptein

Den 1. august starter Walter Ahlgreen som havnekaptein i Grenland Havn IKS.

Ahlgreen har 22 års fartstid fra Kystvakten. Han har seilt både som nestkommanderende og som skipssjef på diverse Kystvakt-fartøy.

Walter Ahlgreen er 49 år og bosatt i Larvik. Fritiden bruker han på familie og fiske i sjø og fjell som rekreasjon, og han holder seg aktiv med å sykle og gå toppturer, opplyser Grenland Havn på sine nettsider.

-Walter er svært godt kjent i vårt havneområde og var blant annet innsatsleder sjø under havariet Full City i 2009. Vi er svært godt fornøyd med at Walter Ahlgren skal arbeide som havnekaptein i Grenland Havn IKS og ønsker ham hjertelig velkommen, avslutter Grenland Havn.

Klimaet er taperen når regjeringen lar det beste bli det godes fiende

Klima- og miljø er stadig vekk en av de viktigste sakene på den politiske dagsordenen. Regjeringen har blant annet som ambisjon å halvere utslippene fra transportsektoren sammenlignet med 2005-tall innen 2030. Det vil kreve både treffsikre og kraftfulle tiltak. I budsjettet for 2020 snubler dessverre regjeringen kraftig, og for tungtransporten vil resultatet kunne bli økte utslipp. Les hele saken

Til toppen