Stena Lines ferger mellom Trelleborg og Rostock har tre til fire daglige avganger.

Intermodalt med Stena til Italia

Kunder kan levere en trailer i Oslo og hente den igjen i Italia, og bare forholde seg til én aktør.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Svenske Stena Line la i forrige uke ned sin fergeforbindelse mellom Oslo og Frederikshavn som en følge av koronasituasjonen. Mulighetene til å sende godset sitt med Stena Line er imidlertid fortsatt gode.

Stena Line har nylig lansert et intermodalt tilbud i samarbeid med CargoNet.

– Transportører kan nå avlevere en trailer i Oslo og hente den ut i Italia, alt er gjort i en enkel booking hos Stena, sier Freight Manager Norway hos Stena Line, Linn Victoria Berger til MT.

Linn Victoria Berger i Stena Line gleder seg til å fylle tog og ferger med gods mellom Norge og Italia.

Ruten går fra Alnabru til Trelleborg, der trailere lastes over på Stenas ferge til Rostock. Vel framme i Tyskland lastes trailerne igjen på et tog som går til Verona. Alternativt kan kunde selvsagt hente sin trailer i Rostock.

– Det er flere gode grunner til at det blir mer aktuelt med gode intermodale løsninger, blant annet sjåførmangel. Samtidig gir det mindre belastning på veiene og er miljøvennlig, sier Berger.

Det er lagt opp til fem avganger i uken mellom Oslo og Trelleborg, med fire ukentlige avganger mellom Rostock og Verona. For eksempel vil en trailer levert i Oslo mandag ettermiddag etter ruteplanen være framme i Verona torsdag 13.30.

Powered by Labrador CMS