Hesselbergs nyanlegg på Kverneland.

Hesselbergs nyanlegg på Kverneland åpnet

STAVANGER (MTlogistikk.no): Fredag åpnet Hesselberg-konsernets nye bygg i Kverneland Næringspark utenfor Stavanger.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nye bygget har en grunnflate på 1300 kvm hvorav en kontorfløy på 300 kvm. Tomta er på 5,5 dekar, og det er opparbeidet et eget 400 kvadratmeter stort demofelt.

Bygget har fått egen vaskehall, utstyrt med Kärcher vaskeutstyr, eget rom for sveisearbeidet og et eget rom for opplading av elektriske trucker.

Anlegget er bygd med tre gjennomgående løp for service, ett for Linde gaffeltrucker og to for Komatsu, Bomag og Manitou anleggsmaskiner.

Anlegget er bygd med tre gjennomgående løp for service, ett for Linde gaffeltrucker og to for Komatsu, Bomag og Manitou anleggsmaskiner.

- Prislappen for bygget på Kverneland utgjør en investering på ca. 32 mill. kroner, men dette er kun første steg i en tung satsing for Hesselberg i det kommende året, sier adm. direktør Kai Paulshus til MTlogistikk.no.

I Sveberg Næringspark i Trondheim bygges det et helt identisk og tilsvarende bygg etter eksakt samme tegninger som på Kverneland. Og om et års tid vil også Hesselbergs hovedanlegg på Lindeberg ved E6 i Akershus være klart for innflytting. Hovedanlegget blir på hele 16.000 kvadratmeter.

Det nye bygget har en grunnflate på 1300 kvm
Powered by Labrador CMS