Fenes skifter beite

Lars Inge Fenes slutter i Schenker og blir logistikksjef i Kremmerhuset fra 1. august.

Publisert Sist oppdatert

Fenes er spesialist på å bygge kundetilpassede og kostnadseffektive distribusjonsløsninger. Optimalisering av lagerbeholdning med hensyn til frekvens, kapitalbinding og servicenivå er sentrale arbeidsoppgaver. 

Nye utfordringer 

Som logistikksjef i butikkjeden Kremmerhuset får Fenes ansvar for blant annet vareflyt på sentrallageret og utvikling av systemer i tett samarbeid med butikkjedens marked- og innkjøpsavdeling. Han vil også ha det overordnede ansvaret for logistikk (instore logistics) på butikk- og kjedenivå, vareflyt, vareadministrasjon og lagerstruktur. 

Kremmerhuset har 500 ansatte og 65 butikker i Norge fra Arendal i sør til Alta i nord. 

Logistikkguru 

Lars Inge Fenes har bred logistikkerfaring. Som styreleder i Logistikkforeningen.no avd Trøndelag har han vært ansvarlig for Røroskonferansen siden 2006. Midt-Norges viktigste møteplass innen logistikkbransjen som samler 200 mennesker den andre helgen i februar hvert år. 

Siden 2011 har Fenes vært distribusjonsjef i DB Schenker Trøndelag. Før det var han logistikkansvarlig Region Nord. Ahlsell Norge AS og distribusjonsleder i TINE Midt-Norge, i til sammen 15 år.