Transport og Logistikk-general Jo Eirik Frøise frister med et allsidig program på årets Gardermoen-konferanse. Foto: Per Dagfinn Wolden

Intim T&L-utstilling

Transport og Logistikk-general Jo Eirik Frøise lover en mer intim utstilling enn noen gang.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han forteller om god påmelding til årets utstilling på Transport & logistikk (T&L) 2017, 23. og 24 oktober.

– Med ca. 200 påmeldte fire måneder før konferansestart ligger vi godt i rute, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise i Norsk Industri som også forteller at det fremdeles er noen få ledige plasser igjen.

- I år kan jeg love et program som er toppet med rekordmange transportkjøpere som foredragsholdere med fokus på lønnsomhet, kvalitet, pris og framføringstid, understreker Frøise og fortsetter:

- Utstillingen er noe mer intim og kompakt uten at de rundt 80 utstillerne får mindre plass av den grunn. Det etableres også en "Speakers Corner" med scene og TV-skjermer. Her vil et begrenset antall utstillerne få tilmålt tid til egen promotering i pausene.

Allsidige innslag

Foruten tidligere Vectura-direktør Lorna Stangeland som forteller om den store snuoperasjonen i ett av landets største logistikkselskaper vil også Elkjøp Nordics toppsjef Jaan Ivar Semlitsch innlede på årets Gardermoen-konferanse og belyse hvordan fremtidens miljølogistikk og elretur vil se ut. Logistikkdirektør Stig Gustavsen i Fresenius Kabi Norge vil fortelle om legemiddelselskapets strenge krav.

- Under sesjonen for hvilke krav vareeiere stiller til transport vil man få foredrag fra både Ekornes og Bodø-selskapet Rapp Bomek som produserer og eksporterer branndører over hele verden. Sporet avsluttes med en sesjon som tar for seg lønnsomhet og kvalitet i logistikken, og vil bestå av foredragsholdere fra Glamox, Norske Skog Saugbrugs, JDE Norge (tidligere Kaffehuset Friele) og Sparkjøp, forteller Jo Eirik Frøise.

Powered by Labrador CMS