MAX: Toyota Proace Max er den største varebilen i Proace-familien. Den tilbys også i batterielektrisk versjon.

Toyotas største varebil

Elektriske Toyota Proace Max.

Som det største kjøretøyet i Toyota Professional-serien, er nye Proace Max tilgjengelig i seks konfigurasjoner, med to akselavstander, tre lengder og tre høyder og flere lastbærende alternativer. I sin største spesifikasjon, har Proace Max Electric en lastekapasitet på 17 m³.

Lasting og lossing er enkelt takket være dører i full høyde og en praktisk firkantet åpning, med lav terskel for enkel tilgang. For første gang på en Toyota åpnes dørene 270 grader, noe som maksimerer lasteplassen ved fortauskanten og tilgangen til kupeen.

Den nyeste batterielektriske teknologien gir rekkevidde på opptil 420 km (WTLP-standard).

Proace Max-plattformen er tilgjengelig med lasteplan med sideåpning alle veier. For tipp er det tilgjengelig en- eller treveis tipp. Chassisbilen blir tilgjengelig for flere typer påbygg.

Den er tilgjengelig med full LED-belysningsteknologi og lettmetallfelger, avhengig av utstyrsgraden.

TOYOTA PROFESSIONAL: Toyota Hilux pickup og varebilene Proace Max, Proace, og Proace City. Proacene er tilgjengelige i batterielektriske versjoner, men pickupen kommer i en hybrid versjon.

Interiøret har nydesignet ratt og oppdatert utstyrsliste avhengig av grad, inkludert heldigitale skjermer og oppdatert infotainmentsystem med innebygd navigasjon, Apple CarPlay eller Android Auto-tilkobling.

Tilkoblede tjenester vil levere merverdi til den daglige driften og er tilgjengelig for alle utstyrsgrader fra salgsstart.

I tråd med Toyotas tilnærming til karbonnøytralitet, tilbys alle biler i Proace-familien som batterielektriske kjøretøy (BEV) som leverer nullutslippsytelse «uten å ofre praktisk og pålitelig funksjonalitet».

Alle Toyota Professional-kjøretøyene har den nyeste Toyota Safety Sense-teknologien, som hjelper sjåføren og skal gi ekstra trygghet.

Powered by Labrador CMS