Omtrent slik vil Veøy Møres nye logistikkterminal på Digerneset i Ålesund se ut når den åpner dørene i Q1 i 2025.

Veøy med ny logistikkterminal i Ålesund

Veøy Møre AS og Digerneset Næringspark AS har inngått leieavtale for ny logistikkterminal på Digerneset i Ålesund kommune.

Publisert
På bildet ser vi (f.v.) Lars Elling Bjåstad, daglig leder i Veøy Møre og konsernsjef i Veøy, Nils Eirik Wenaas, daglig leder i Digerneset Næringspark, Kjetil Nordang, daglig leder i PEAB K. Nordang AS og Arne M. Langseth, daglig leder i Veøy Holding

Logistikkterminalen bygges på en tomt på snaut 17.000 kvadratmeter og inkluderer en bygningsmasse på 4385 kvadratmeter, fordelt på kontor, omlastingsterminal, lager og overbygd utelager.

Veøy Møre AS holder i dag til på Blindheim i Vegsundet i Ålesund. Med på flyttelasset snaut to mil østover i kommunen i første kvartal 2025 vil det være cirka hundre ansatte. Veøy Møre AS har i dag 96 ansatte ved terminalen på Blindheim. 

- Vi ser frem til å flytte inn i moderne lokaler som skal bidra til effektiv drift og gode arbeidsplasser i årene som kommer, formidler daglig leder i Veøy Møre AS og konsernsjef i Veøy, Lars Elling Bjåstad i nyhetsmeldingen.

Han sier at mer moderne fasiliteter har vært en del av konsernets langsiktige strategi for å kunne satse enda sterkere på markedet i Møre og Romsdal. 

Veøy Møre AS eies med 51 prosent av Veøy AS og 24,5 prosent hver av Lars Elling Bjåstad og Nils-Anders Larsen. Selskapet omsatte for cirka 168 millioner kroner i 2022 og selskapet satt igjen med cirka 2,5 millioner kroner på bunnlinjen.

 

Powered by Labrador CMS