Sjef for forretningsutvikling i Avinor, Elisabeth Strømstad, Sola-ordfører Ole Ueland og adm. direktør Terje Aarbog i DHL Express (Norway) AS tok det første spadetaket i byggingen av logistikkterminalen ved Solas flystripe.

Logistikk ved flystripa

DHL Express tok mandag sitt første spadetak i byggingen av ny logistikkterminal ved Solas flystripe.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye Stavanger-terminalen på 3000 kvadratmeter er kostnadsberegnet til 120 mill. kroner og skal etter planen åpnes i juni 2019.

Langs flystripa

– Vår topp moderne logistikkterminal med unik lokasjon langs flystripen på Sola skal serve Stavanger-regionen i mange år fremover (20+). Terminalen vil styrke selskapets posisjon og gi kundene enda raskere leveringer, sier adm. direktør Terje Aarbog i DHL Express (Norway) AS.

DHL Express er verdens ledende leverandør av globale ekspressleveranser. Ifølge Aarbog er flyttingen til Sola enda et steg som bekrefter DHL-filosofien: «Think Global – Act Local».

Med spaden i jorda

– Vi skal bringe det globale markedet tettere til kundene. Vårt nye bygg i Stavanger er bare første steg i en rekke planlagte investeringer på og rundt flyplassene i Norge, forteller DHL Express-sjefen i Norge, Terje Aarbog.

Både Sola-ordfører Ole Ueland og sjef for forretningsutvikling i Avinor, Elisabeth Strømstad, var med på markeringen da det første spadetak ble tatt i byggingen av logistikkterminalen på Sola.

Med en plass til 60 varebiler vil det nye tilbudet langs Solas flystripe bety enda bedre tjenester til kundene i Stavanger-regionen.

Powered by Labrador CMS