Armend Krasniqi er Dachsers nye Norges-sjef.
Armend Krasniqi er Dachsers nye Norges-sjef.

Dachsers nye Norges-sjef

Armend Krasniqi (33) blir ny Branch Manager European Logistics for Dachser Norway AS.

  1. januar flytter han inn i Dachser Norways kontor i Oslo.

Krasniqi har 13 års erfaring fra logistikkbransjen gjennom ulike lederstillinger. Karrieren startet som trainee i Tollpost Globe AS i 2003 etter studier ved Handelshøyskolen BI.

Har rukket mye

Han har jobbet som blant annet Department Manager for Tollpost Globe AS’ avdelinger på Kolbotn og i Oslo. I 2014 ble han ansatt i B.H. Ramberg AS, hvor han i 2016 fikk rollen som Director.

Krasniqi har også ledet Oslo-avdelingen i DB Schenker.

- Jeg er veldig fornøyd med at Armend Krasniqi har takket ja til stillingen som Branch Manager for Dachser Norge, sier René Sidor, Managing Director i Dachser Nordic A/S.

- Til tross for sin unge alder har Armend ervervet seg solid og omfattende erfaring fra logistikkbransjen, og han er også en erfaren leder som kan løfte oppgaven og styrke markedsposisjonen vår i Norge.

Lakseeventyret på Andøya i gang

ANDØYA: På Andøya tar de havet på land og starter nytt lakseeventyr. Med kort avstand til flyplass for eksport har Andfjord Salmon en unik beliggenhet i verdenssammenheng.69 grader nord, langt nord for polarsirkelen, har gründer Roy Bernt Pettersen gjort et kvantesprang og er i gang med å revolusjonere oppdrettsnæringen. Les hele saken

Til toppen