ColliCare etablerer seg på Sørlandet.
ColliCare etablerer seg på Sørlandet. (Photographer Ole Walter Larsen)

ColliCare satser i sør

ColliCare utvider sin geografiske horisont innenlands, med nyansettelse og planer om ny terminal i Kristiansand.

ColliCare har ansatt John Helge Austgulen som Regional Manager Kristiansand. Austgulen har tidligere blant annet vært fabrikksjef i Voss Water.

- Vi er så heldige å ha fått med oss John Helge Austgulen som Regional Manager i Kristiansand. Austgulen kan skilte med erfaring fra logistikk og ledelse, og vi gleder oss over å ha han med på laget, sier Knut Sollund CEO i ColliCare Logistics.

I tett samarbeide med kundene, og jobbe for å oppnå de mest optimale logistikkløsningene. I løpet av våren vil de også være klar med egen innlandsterminal i Sørlandsparken.

John Helge Austgulen er ansatt som Regional Manager Kristiansand hos ColliCare. Foto: Photographer Ole Walter Larsen

- ColliCare er lite kjent i Kristiansandsregionen frem til nå, men etter kun få dager om bord har jeg fått et svært positivt inntrykk av bedriften. Produktene som leveres, innovativ og fremoverlent tankegang, de ansattes sterke motivasjon og vilje til å utvikle bedriften, god mottakelse av alle ansatte og masse mer motiverer meg veldig. Jeg ser virkelig frem til å delta og bidra i den videre utviklingen, spesielt i Kristiansandsregionen – men også i et globalt perspektiv», sier John Helge Austgulen

ColliCare har hovedsete er i Norge, men har egne kontorer i Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Litauen, Italia, Tyrkia, India og Kina. Selskapet har rundt 400 ansatte og 350 innleide sjåfører. 

Klimaet er taperen når regjeringen lar det beste bli det godes fiende

Klima- og miljø er stadig vekk en av de viktigste sakene på den politiske dagsordenen. Regjeringen har blant annet som ambisjon å halvere utslippene fra transportsektoren sammenlignet med 2005-tall innen 2030. Det vil kreve både treffsikre og kraftfulle tiltak. I budsjettet for 2020 snubler dessverre regjeringen kraftig, og for tungtransporten vil resultatet kunne bli økte utslipp. Les hele saken

Til toppen