Logistikk2020 arrangeres på The Hub i Oslo sentrum 15. april.

Årets mest spennende logistikk-konferanse

LOGISTIKK2020: Moderne Transport arrangerer 15. april Logistikk2020 i samarbeid med Logistikkforeningen og Logma. Temaet er «Grønn. Effektiv. Lønnsom.»

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dagens logistikk skal være grønn. Den skal være effektiv. Og den må være lønnsom.

Nettopp det er tema for Logistikk2020 på Petter Stordalens hotell The Hub i Oslo:

Bekreftede foredragsholdere:

Konferansier: Torgeir Waterhouse, OTTE
Torbjørn Johannson, ASKO
Christine Holtan Bøgh, Zero
Helene Friis, The Explorer
Lars Erik Marcussen, HeidelbergCement Group
Silvija Seres, Matematiker og teknolog
Erik Røhne, CargoNet

Ytterligere foredragsholdere blir annonsert fortløpende. 

www.logistikk2020.no

«Grønn. Effektiv. Lønnsom.»

Vi skal gjennom spennende foredragsholdere ta rede på hvordan det grønne skiftet i transporten skal finansieres i en bransje med svært pressede marginer. Vi skal presse myndighetene på hva de kan gjøre for å gi bransjen gode forutsetninger. Og vi skal lære om hvordan bransjen selv kan jobbe smartere, gjennom å studere dem som allerede har tatt dristige skritt.

Konferansier Torgeir Waterhouse og redaktør i Moderne Transport, Øyvind Ludt, inspiserte nylig fasilitetene på The Hub. – Dette blir en super arena for å treffe både bransjekollegaer og kunder, sier Ludt.
Styreleder i Asko, Torbjørn Johannson, skal fortelle om grossistens planer for grønn og effektiv transport.

De som vinner gjør de riktige tingene i riktig rekkefølge.

– Gjennom samarbeid med sterke bransjeorganisasjoner som Logistikkforeningen og Logma, får vi gode innspill rett fra bransjen. Dette er en konferanse du virkelig
bør prioritere, sier Moderne Transports redaktør Øyvind Ludt.

For å se foreløpig konferanseprogram og sikre deg rabatterte «early bird»-billetter går du inn på www.logistikk2020.no

Blant vareeierne som skal fortelle fra sitt perspektiv finner vi styreformann i Asko Torbjørn Johannson. Asko er Norges største dagligvaregrossist og er verdensledende på å ta i bruk ny og miljøvennlig teknologi i sin logistikk. Nylig har de satt i drift en av verdens første hydrogenlastebiler. Drivkraften bak er ofte styreleder Torbjørn Johannson. På Logistikk2020 skal han dele sine erfaringer med å være en slags prøvekanin på grønn teknologi, og fortelle hva Asko har tenkt å prøve neste gang.

Vi får også høre fra befraktningsleder i Heidelberg Cement Lars Erik Marcussen. Selskapet har en visjon om karbonnøytrale betongprodukter innen 2030. Da må det tas radikale grep på transportsiden. 

– Vi er superoptimistiske, sier Marcussen, som skal fortelle oss hvorfor.

Teknologi

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun skal gi et teknologisk perspektiv på fremtidens logistikk. 

Torgeir Waterhouse er tidligere direktør for internett og nye medier i IKT-Norge, og vil være konferansier. Konferansen vil ha et klart teknologisk fokus. Vi gleder oss spesielt til å høre matematiker og teknolog Dr. Silvija Seres. Seres beskriver seg selv som en «akademisk techie» med bakgrunn i bedriftsledelse, og er ekspert på digitalisering og teknologisk omstilling. Hun har en egen evne til å gjøre kompliserte ting jordnært og forståelig, noe man også kan oppleve i podcasten hennes lørn.tech.

Christine Holtan Bøgh er fagansvarlig transport i miljøstiftelsen Zero, og har 18 års bakgrunn fra transportsektoren, og kan gi oss god innsikt i hvordan kombinere kvalitet, effektivitet og miljø.

Helene har mer enn 20 års erfaring innen digital markedsføring og kommunikasjon. I Innovasjon Norge leder hun The Explorer – Norges eksportplattform for grønn teknologi.

Tidligere markedsdirektør i Telenor Mobil, Helene Friis, leder i dag «The Explorer» som er et av Innovasjon Norges verktøy for å få blest og interesse for norske løsninger og selskaper som er grønne og bærekraftige.

Finnes det lokalt utviklede løsninger som kan lette logistikkbransjens hverdag, så vet hun om det, og vil fortelle om det på Logistikk2020.

Minister-krøll

Det var også bekreftet at samferdselsminister Jon Georg Dale skulle holde et innlegg på Logistikk2020 og også stille opp for å debattere med bransjen. Men Frp har jo valgt å forlate regjeringen og ny samferdselsminister er i skrivende stund ikke på plass. Vi satser imidlertid på at Dales etterfølger også vil ta turen.

For å se foreløpig konferanseprogram og sikre deg rabatterte «early bird»-billetter går du inn på www.logistikk2020.no

Powered by Labrador CMS