Storoffensiv med nye STILL Norge

Det tyske truck-konsernet STILL setter inn storoffensiv i Norge og kjøper mann og mus i hovedleverandøren Andersen Truck AS og de øvrige STILL-forhandlerne i Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fusjons-avtalen ble undertegnet torsdag. Slovaken Marek Jühas skal lede nye STILL Norge fra kontor i Oslo. Han belager seg på to-tre dagers pendling i uka til hovedkontoret som fortsatt blir i Trondheim og i Andersen Trucks lokaler på Heimdal.

Her samlet Andersen all virksomhet under ett tak i 2013. Med denne lokale forankring tilbyr selskapet full service og oppfølgning i alle deler av landet.

– Jeg blir med på lasset, forteller truck-gründer Roar Andersen til Mtlogistikk.

Han går nå over i en ledende selgerrolle i nye STILL Norge.

– Det tyske selskapet vil sette inn offensiven med tung satsing i Norge fremover. Den sterkeste offensiven kommer på Østlandet, sier Andersen som ikke tror at tyskerne vil gi seg med dette hva markedsandeler angår her til lands.

Full trøkk i 27 år

Familieselskapet Andersen Truck feiret 25 år for to år siden. Nå overtar STILL Trondheim-selskapet med 50 ansatte og en årlig omsetning på 180 mill. kroner. Selskapet er landsdekkende med 15 servicepunkter.

Nylig rustet Andersen Truck opp salgsavdelingen med tre nye medarbeidere på Østlandet som et ledd i STILL-satsingen.

Cato Larsen, Geirr Franang og Mathis Vaalanes er ansatt for å styrke service- og salgsapparatet og selskapets kostnadseffektive internlogistikkløsninger.

Anerkjent

Trucker fra STILL har vært hovedproduktet til Andersen Truck AS i flere år. 

- Vi har jobbet systematisk med stor kundetilfredshet, takket være robuste, driftssikre trucker og god kvalitet på service, sier Roar Andersen, nå i nye STILL Norge.

Med over 8000 ansatte, fire produksjonsanlegg, 14 datterselskaper i hjemlandet Tyskland, 20 utenlandske datterselskaper er truckleverandøren STILL en markant skikkelse globalt.

Powered by Labrador CMS