Kari-Pekka Laaksonen, konsernsjef i Containerships, gleder seg til å samarbeide med Viasea på ny Oslo-rute.

Nye Viasea-rute til Oslo

I samarbeid med Containerships, knytter Viasea Oslo med Polen og Baltikum.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nye ruten vil starte opp i begynnelsen av april, og vil gå fast hver uke fra Klaipeda i Litauen, via Gdynia i Polen før båten ankommer Oslo klar til lossing, opplyser ColliCare-selskapet Viasea i en pressemelding.

- Vi i Containerships har investert i sterk vekst med nye LNG-fartøy og lastebiler. Vårt andre fokus har vært å starte nye tjenester i vårt største markedsområde i Baltikum. Å starte en ny tjeneste i Norge med en sterk spiller som Viasea gjør det mulig for oss å tilby konkurransedyktig løsninger til våre kunder, samt å øke veksten vår, sier Kari-Pekka Laaksonen, konsernsjef i Containerships plc, som har hovedkontor i Finland.

Containerships har hovedfokus på Østersjøen, mens Viasea hovedsakelig forbinder Storbritannia og Europa med Norge.

- Vi gleder oss til å starte vårt samarbeid med Viasea. Som selskaper, er vi svært like når det gjelder tilnærming og serviceambisjon. Vi er veldig glade for å legge det norske markedet til våre tradisjonelle områder som Finland, Russland, Baltikum og Polen har vært de siste 50 årene, sier Kari-Pekka Laaksonen.

Ifølge de to selskapene vil det nye tilbudet være en kortere og mer forutsigbar rute enn andre fraktalternativer fra Baltikum.

- Selv om våre selskaper er forskjellige når det gjelder størrelse og alder, er vi ganske like i hvilke tjenester vi tilbyr. Begge selskapene fokuserer utelukkende på shortsea-markedet - med sikte på regelmessighet og pålitelighet. Ved å kombinere våre styrker og eksisterende nettverk kan vi tilby en nytt alternativ for våre kunder, samt åpne opp for nye muligheter, sier Morten Pettersen, Managing Director i Viasea.

Powered by Labrador CMS