Kjøpes opp av Sørum Transport

Sørum Transport AS kjøper bulktransportøren Aksel Lernæs AS.

Sørum Transport AS styrker seg innen bulktransport med oppkjøp av Aksel Lernæs AS.

Sørum Transport AS har ervervet samtlige aksjer i bulktransportøren Aksel Lernæs AS fra eier André Lernæs. Sistnevnte fortsetter som daglig leder, og selskapet skal fortsette som eget AS under samme navn som tidligere. 

Trondheim

Aksel Lernæs AS er en bulktransportør med hovedkontor i Trondheim. Samlet har selskapet 19 vogntog og 20 ansatte, med en samlet omsetning på 37,7 millioner kroner i 2022. Omsetningen i 2023 vil ende opp på cirka 37 millioner kroner.

– Dette bidrar til at jeg som daglig leder og eier sikrer at Aksel Lernæs AS også i fremtiden står sterkt, og at våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere fortsatt får den kvaliteten som kreves. Sørum Transport AS har vi samarbeidet med i mange år og har svært gode relasjoner til, og med nye eiere i Sørum Transport AS ser vi svært positivt på fremtiden, formidler daglig leder Andre Lernæs i nyhetsmeldingen. 

Fortsatt Aksel Lernæs AS

Svein Ove Vetrhus, eier og styreleder i Sørum Transport AS.

Selskapet skal fortsatt inneha navnet Aksel Lernæs AS. Videre skal selskapet også i fremtiden satse på bulktransport som sin hoved profesjon, men som i dag er det også andre viktige områder som skal utvikles i tråd med de ulike markeds- og kundeforventningene. 

– Vi er stolte over å få være med på å videreutvikle Aksel Lernæs AS sammen med André og hans dyktige sjåfører, og sammen skal vi sikre gode og komplette logistikkløsninger for våre kunder. Aksel Lernæs AS, Bøviks Transport AS, Malmquist Transport AS, Sørum Transport AB og Sørum Transport AS skal i fremtiden sikre at vi blir en ledende nordisk bulktransportør som setter kundekvalitet og miljø i høysete, sier eier og styreleder Svein Ove Vetrhus.

Aksel Lernæs AS, Bøviks Transport AS, Malmquist Transport AS, Sørum Transport AB og Sørum Transport AS har samlet ca. 200 vogntog, ca. 300 ansatte og en estimert omsetning i 2024 på over 450.000.000 kroner.

Powered by Labrador CMS