Oslo Logistikkpark Drøbak er et stort område mellom Drøbak og E6 som utvikles av Fabritius.

360 Logistics blir første leietaker i Drøbak

Oslo Logistikkpark Drøbak har signert sin første leietaker.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

360 Logistics AS blir leietaker i et nytt moderne bygg på 19.000 kvm, hvor 360 Logistics leier rundt 10.000 m2, opplyser Fabritius i en pressemelding.

Daglig leder Gustav Jebsen i 360 Logistics.

I Drøbak utvikler Fabritius et 477.000 m2 stort tomteområde rett ved nedkjøringen til Oslofjordtunnelen, kald Oslo Logistikkpark Drøbak (OLD).

360 Logistics er en fremoverlent og fullautomatisert tredjepartsaktør som i hovedsak håndterer og leverer lager- og logistikkløsninger til nettbutikker i alle størrelser. Med raskt og lønnsom vekst har behovet for areal økt, og da ble OLD en god løsning tett på Oslo sentrum.

- Vi er veldig fornøyd med avtalen i Drøbak og beliggenheten. Drøbak er nærmere Oslo enn Vestby er, og ligger rett ved den høyest prioriterte veisatsingen i Norge, den nye Oslofjordtunnelen, sier daglig leder i 360 Logistics, Gustav Jebsen til MT.

Per i dag har 360 Logistics sitt lager på Økern i Oslo, og har et tett samarbeid med PorterBuddy - noe som gir muligheter for svært raske hjemleveringer for kundene. Om hele virksomheten flyttes til Drøbak når bygget er klart til innflytting om rundt halvannet år, tør ikke Jebsen si sikkert.

- Lokasjon er essensielt for oss, og det er vanskelig å si hvordan situasjonen er om halvannet år, men vi har langsiktige avtaler begge steder, sier Jebsen.

Næringsparken består av netto 477 dekar tomt og har et utbyggingspotensiale på ca. 190.000 m2. Dette vil bli den logistikkpark tett på Oslo Syd og vil ifølge utvikleren tilfredsstille alle krav til fleksibilitet og effektivitet for store og små leietakere. Det er altså et stort potensial for å bygge ut en betydelig lager- og logistikkpark.

Powered by Labrador CMS