Rekordstor logistikk-konferanse

800 deltakere og rekordmange utstillere blir å finne på Transport og Logistikk mandag neste uke. Det er fortsatt ikke får sent å melde seg på.

Publisert Sist oppdatert

Transport og Logistikk arrangeres av NHO og Norsk Industri og er Norges viktigste møteplass for logistikkbransjen. Arenaen er Clarion Hotel og Congress Oslo Airport Gardermoen, som er kraftig utbygget siden fjorårets konferanse.

Da ble 30 utstillere avvist fordi det ikke var nok plass. I år er det over 80 utstillere på plass, mot 68 i fjor.

Les om de nye lokalene her.

- Vi har hatt en gjennomgang av deltakerne, og ser at det kommer flere transportbrukere og litt færre transporttilbyder enn det som har vært tradisjonen de siste årene, sier konferansegeneral Jo Eirik Frøise til mtlogistikk.no

Det er fortsatt mulig å melde seg på: Klikk her

- Jeg er litt usikker årsaken til det, men vi har alltid ønsket flere brukere til konferansen, sier Frøise.

Det er likevel ikke deltakerantallet som opptar Frøise mest, det er programmet.

- Blant annet skal alle lederne for de store samlasterne, Bring, DHL Express, Schenker og Postnord, møtes til debatt om den norske transport- og logistikk-hverdagen, forteller Frøise.

Også politikerne møter opp i stort monn på Gardermoen mandag. 13 av de 15 medlemmene i samferdselskomiteen på Stortinget er innom i løpet av de to dagene konferansen varer.

Se hele programmet her. 

- Dessuten vil jeg fremheve studentene. Logistikkstudentene fra Høgskolen i Molde kommer til å dominere studentarenaen der oppe, sier Frøise.

Mandag kveld er det klart for festmiddag, med godt over 500 påmeldte. Der blir det underholdning av Marion Ravn, og utdeling av priser, blant annet Moderne Transport-prisen.

I fjor vant skipsreder Felix Tschudi prisen. 
Powered by Labrador CMS