Linn Victoria Berger har gått på land. Foto: Per Dagfinn Wolden

Linn Victoria går på land

Kingsrød Transport, Norges største familieeide transportselskap, har ansatt Linn Victoria Berger (33) som Key Account Manager.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dermed har de hentet inn en ressurssterk og erfaren person, hennes unge alder til tross, med godt demonstrert kunnskap innen maritim industri.

Et godt valg

– Hvorfor velger du å gå fra sjø til land?

- Siden Stena Line Norge AS skal avvikles, ble det naturlig å prøve noe nytt i bransjen, forteller Berger til Mtlogistikk og fortsetter:

- Kingsrød Transport er en lokal familiebedrift som har klart seg på tross av store utfordringer i bransjen og konkurranse fra utenlandske transportvirksomheter. Kingsrød har lojale, dyktige ansatte og en godt forankret kultur om å være best på kvalitet, noe som har vært avgjørende for å klare seg i en presset bransje.

Berger understreker også at valget om å gå fra sjø til vei handler mest om selve bedriften.

- Det å være i en lokal bedrift som har et sterkt ønske om å utvikle seg og skape vekst, samt kort beslutningsprosess, gjør det veldig attraktivt. Samtidig ser man at satsingen på sjø står i kontrast med forbrukernes ønske om en rask og smidig levering, sier Berger som ser fram til å sitte på den «andre siden av bordet», og få et større innblikk i hele forsyningskjeden. 

Ivrer etter optimale logistikkløsninger

Med ansvar for Stena Lines frakt- og spedisjonsvirksomhet i Norge de siste fem årene har Berger vist stor dyktighet innen forhandling, kundeporteføljehåndtering, operasjonsstyring, import, eksport, fortolling, strategisk forretningsutvikling, frakt og salg.

Hun understreker betydningen god relasjon mellom jernbane-, vei- og sjøtransport for en optimal løsning i logistikk-kjeden på det globale markedet.

Bransje- og foreningsliv

Etter oppveksten i Danmark har hun bodd i Spania og Italia før hun flyttet til Norge i 2008.

Berger er utdannet innen shipping, spedisjon, salg og bedriftsøkonomi. Berger har hatt sentrale roller i «K»line (Norway), Schenker (sjø) og KGH Customs Services.

Hun snakker dansk, norsk, engelsk, spansk, tysk og mandarin.

Kingsrød Transport er i dag Norges største familieeide transportselskap.

Den sterkt bransje-engasjerte personen er styremedlem/nestleder i Logistikkforeningen, avd. Østfold. Østfold (nå inkludert i Viken fylke) er Norges port mot Europa og har av naturgitte årsaker en betydelig andel av norsk inn- og utgående vareflyt på vei, jernbane og til sjøs.

I Logistikkforeningen kommer Bergers kunnskap og kompetanse innen shipping, transport- og logistikk til sin rett.

Full fart med Kingsrød 

Som nyansatt Key Account Manager i Sarpsborg-selskapet, Kingsrød Transport, med daglige transporter til/fra hele Europa og innenlands distribusjon i Norge får Berger brukt sine ressurser til fulle.

Siden 1938 har Kingsrød fraktet gods på Norske og Europeiske veier, og er i dag Norges største familieeide transportfirma med over 85.000 årlige transportoppdrag.

Lokalisert i Sarpsborg med kontorer, verksted og lager like ved E6 og Svinesund, har transportselskapet en flåte på ca. 450 lastebiler i Norge og Europa.

Kingsrød tilbyr komplette transportløsninger med dokumenthåndtering, toll, lagring og distribusjon.

Powered by Labrador CMS