Karl Johan Lier overlater sjefsroret i AutoStore til Mats Hovland Vikse 1. januar.
Karl Johan Lier overlater sjefsroret i AutoStore til Mats Hovland Vikse 1. januar.

Lederskifte i AutoStore fra nyttår

Mats Hovland Vikse rykker opp til stillingen som administrerende direktør fra nyttår.

Publisert Sist oppdatert

Nåværende direktør Karl Johan Lier, som har ledet AutoStore gjennom en enestående vekstperiode i Norge og internasjonalt, går av med pensjon neste år. Han overlater sjefsroret fra nyttår og vil bidra i en rådgiverrolle i selskapet frem til han trer over pensjonistenes rekke fra mars neste år.

Da AutoStore skulle ut på lederjakt trengte de ikke å lete lenge. De fant sin mann på nabokontoret. Nåværende salgssjef (Chief Revenue Officer) Mats Hovland Vikse rykker opp.

- Mats er en nøkkelfigur bak AutoStores vekst. Både styret og Karl Johan er enige om at hans demonstrerte strategiske lederskap, nådeløse fokus på kommersialisering og dyp intern støtte gjør ham til det klare valget for rollen, skriver styreleder Jim Carlisle i pressemeldingen.

- Jeg er beæret over muligheten og har urokkelig tillit til fremtiden til AutoStore, formidler Vikse.

- Det har vært et privilegium å lede AutoStore fra begynnelsen og se produktene og selskapet vokse som det har gjort gjennom flotte mennesker, kultur og lidenskap. Jeg er veldig glad for å overlate ledelsen til Mats sine dyktige hender, siden han har vært en enestående bidragsyter til AutoStore-reisen fra sin aller første dag med selskapet for fem år siden, formidler Karl Johan Lier i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS