TRANSPORT 2023 I HERNING: Ford har introdusert F-Max på det danske markedet. Norge og Sverige står for tur. Foto Carsten Teiner, VOTY.dk

Ford F-Max introdusert i Danmark - Norge følger etter

LANSERT: Ford F-Max er nå lansert for det danske markedet. Dette skjedde under Transportmessen i Herning.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LANSERT: Ford skal nå inn på det danske markedet med sin F-Max. Her fra Transport 2023 i Herning nylig, fra venstre: Jesper Tuborg Nielsen, country manager Ford Trucks Danmark, Bahadir Koc, ansvarlig for Benelux og Skandinavia hos Ford Trucks og Allan Thalmar Andersen, CEO i HEJ Group. Foto: Rasmus Grønvig Haargaard

Ford har store ambisjoner på det nordiske markedet. Målet er å raskt nå fem prosent markedsandel i Danmark, det samme nivået som i øvrige europeiske land.

- Vi skal oppnå minst fem prosent. Det er målet for alle land i Europa, og det gjelder også for Danmark, sier Bahadir Koc som er ansvarlig for Ford Trucks i Benelux og Skandinavia, til Lastbilmagasinet.dk.

På spørsmål om ikke dette er veldig ambisiøst, svarer Koc at det er realistisk. Både med tanke på dagens produkter, og ikke minst med tanke på hva som kommer. Det er ventet at Ford lanserer en elektrisk F-Max om ikke lenge.

Ford viste en elektrisk renovasjonsbil på IAA sist høst, og denne skal etter planen settes i produksjon neste år. Det er også ventet at Ford kommer med en 6x2 F-Max, uten at det er satt dato for dette. F-Max kommer kun som 4x2 i dag.

På Herning fortalte Bahadir Koc til vår danske journalistkollega Carsten Teiner, at han i mai reiser til Stockholm for å planlegge neste trinn i den nordiske introduksjonen. Deretter skal han til Norge.

Powered by Labrador CMS