Både bilens design og de digitale systemene gjør at du enkelt kan tilpasse bilen til ulike oppgaver, heter det fra Toyotas presseavdeling om det nye varebilkonseptet.

Nytt varebilkonsept fra Toyota

Kayoibako er ny kompakt batterielektrisk minivan som er en del av Toyotas visjon for nullutslippstransport i nær fremtid.

Publisert
Kayoibako er utviklet med et modulært konsept, me dutskiftbare moduler for interiørkonfigurasjon lar deg tilpasse hver beholder til en rekke behov.

Bilen ble vist sammen med to andre elektriske konsepter – en familie-SUV kalt FT-3e og sportsmodellen FT-Se under Japan Mobility Show.

Designet på Kayoibako er laget for tilpasning av bilen til dagens behov, slik at kjøretøyet kan utføre mange oppgaver samtidig.

Innredningen er fremtidsrettet.

Ordet «kayoibako» refererer til en ny generasjon containere som brukes til å transportere deler og produkter mellom anlegg trygt og effektivt. Dimensjonene lar deg eliminere avfall, og utskiftbare moduler for interiørkonfigurasjon lar deg tilpasse hver beholder til en rekke behov. Kayoibako minivan ble utviklet i henhold til de samme prinsippene, opplyser Toyota i en pressemelding.

Minivanen tar hensyn til behovene til bedriftskunder. Som flåtekjøretøy kan det integreres i intelligente kortdistanse systemer for godsdistribusjon. Kayoibako kan også tilpasses behovene i lokalsamfunnet, installere hyller og annet utstyr for en mobil butikk eller ekstra seter for busspassasjerer.

Bilen har en lengde på 3.990 mm, en bredde på 1.790 mm og en høyde på 1.855 mm, med en akselavstand på 2.800 mm. Den indre lengden er 3.127 mm og lengden på førersiden er 2.141 mm.

Kun fantasien og realitetene setter visst grenser for hvordan bilen kan innredes.
Powered by Labrador CMS