Ståle Folkvord Hansen, Nor Lines.

Etablerer ny terminal på Lillestrøm

Bransjeveteranen Ståle Folkvord Hansen tar med seg 25 års bransjeerfaring og etablerer en ny Nor Lines-terminal.

Publisert

Den nye terminalen på 7000 kvadratmeter i Leiraveien i Lillestrøm skal ifølge en nyhetsmelding fra Nor Lines bli et kraftsentrum for logistikk i Stor-Oslo.

Det er bransjeveteranen Ståle Folkvord Hansen, som tar på seg oppgaven å bygge opp den nye avdelingen. Han har mer enn 25 års erfaring fra bransjen, de fems iste i Nor Lines, og før det en allsidig karriere i velrennomerte selskaper som Scan Global Logistics, DB. Schenker, DSV og TNT Express. 

Ståle Folkvord Hansen smiler bredt mens han beskriver sin rolle i Nor Lines: 

- Jeg er som en potet i Nor Lines, jeg tar meg av alt fra spesialoppgaver til å sørge for at ting går smidig, gliser Hansen, som nå tar fatt på jobben som Manager Transport Solutions og leder an i etableringen av et logistikksentrum i Stor-Oslo. . 

- Ståle er en ringrev

- Ståle er en ringrev i bransjen, med masse kunnskap og et stort nettverk. Med Ståle ved roret er jeg helt sikker på at kundene vil oppleve at terminalen vi nå etablerer blir et velsmurt maskineri som bidrar til en god kundelogistikk, formidler Steinar Heia i nyhetsmeldingen. Heia trådte helt nylig inn i rollen som daglig leder for Nor Lines Norway, etter å ha overtatt stafettpinnen fra Oddgeir Hepsø

- Nor Lines' satsing på bærekraft og kvalitetsservice gjennom den nye terminalen i Oslo illustrerer selskapets forpliktelse til å tilby fremtidsrettede løsninger som møter kundenes behov på en effektiv og miljøvennlig måte. Vi girer nå opp og blir en enda mer solid og fleksibel samarbeidspartner for den norske industrien, avrunder Heia. 

Beslutningen om å etablere seg i Oslo kom som et resultat av grundige analyser og et ønske om å betjene både nasjonale og regionale kunder bedre. Med øynene rettet mot fremtiden og et ønske om å levere bedre logistikktjenester, var det naturlig å satse på Oslo som et nytt knutepunkt.

Hansen understreker at bærekraft er en viktig del av denne satsingen.

- Samarbeidet med distribusjonspartnere her i regionen gjør det mulig å utvikle mer miljøvennlige distribusjonsløsninger. Vi ser at kundene våre er stadig mer opptatt av miljøet, og vi ønsker å være en del av løsningen, sier han.

Den nye terminalen i Stor-Oslo vil ha en lagringskapasitet på rundt 7000 kvadratmeter og vil være rustet til å håndtere ulike oppgaver og behov fra kundene. Tanken er ikke bare å betjene lokale kunder, men også fungere som en viktig hub for hele Skandinavia. Med sin strategiske beliggenhet og tilgang til et bredt nettverk av veier og jernbane, er terminalen godt skodd for å tilby effektive og miljøvennlige transportløsninger. 

Powered by Labrador CMS