Optimisme blant varebilleverandørene

Det var stor optimisme blant de varebilimportørene som hadde funnet veien til Lillestrøm og Transport 2011.

Publisert Sist oppdatert

Det var i all hovedsak de mellomstore varebilleverandørene som var å finne med egne stands innenfor veggene på Transport 2011. VW var representert med noen biler på Scania-standen, og at Toyota som mister sin storselger Hiace neste år valgte å droppe årets messe var forståelig. Ford som ligger på 3. plass på salgsstatistikken var godt representert ved Oslo-forhandleren Røhne og Selmer AS.

Hos RSA er forventningene til å klatre på salgsstatistikkene de neste månedene høye, etter inngåelse av avtale med Relacom om leveranse av ca. 400 biler i året, samt at en økt satsing på dedikerte varebilselgere ute hos forhandlerne skal begynne å bære frukter, sier salgssjef Espen Kristoffersen i RSA til MT.

Også hos RBI Norge AS (Renault) er målsetningen å komme høyere på salgsstatistikken. En topp 10-plassering er målsettingen for 2012, og ifølge salgssjef Tom Setsaas jobber importøren tett med forhandlerne for å få på plass dedikerte varebilselgere. I tillegg skal kunden få gode tilbud på biler og et godt servicetilbud. 

Nissan benyttet messen til en tyv-start på høstens store karavane som skal besøke 8 utvalgte XL-Bygg varehus fra Østfold i syd til Trøndelag i Nord, med hele varebilsortimentet.